image Sveriges officielle webside for turisme og rejseinformation Juli 2012

Vandre, cykle og fiske i sommer-Sverige

I som ikke taget ferie endnu, og ikke vil bruge alt for mange penge, så er en cykel eller vandre-ferie et godt alternativ. Køb cykelbillet på færge eller tog, og I er straks på vej til eventyr. På en cykelferie i Sydsverige kan I nå helt ud i både de små svenske samfund og den store svenske natur, og I bestemmer selv ruten og hvor I vil stoppe undervejs. Vil I tage det endnu langsammere, men opleve samme ting, så er vandreture også en god måde se Sverige på. De nationale og regionale vandreruter i det flade Central- og Sydsverige løber på kryds og tværs ud mod kysterne mod øst, vest og syd.

Langs med cykel og vandre-ruterne er der masser af hoteller, vandrehjem, campingpladser og mulighed for ly i landskabet. Måske kan I tage en fisketur og fange frisk fisk til aftensmad også. Er fiske og naturliv ikke lige jer, eller om I vil komplettere med lidt byliv på ruten, så er både Malmöfestivalen og Göteborgs Kulturkalas gratis og byder på farverig fest og underholdning i flere dage.

Læs mere Læs mere image
image Mountain biking in Björkliden, Swedish LaplandLars Thulin/Johnér

Cykelvenligt land

Sverige er et stort og meget cykelvenligt land med et veludviklet cykelsti-system i og rundt om byer og købstæder samt et velskiltet og gennemført net af cykelruter overalt i det svenske landskab.

Læs mere Læs mere
image The Malmö festivalLasse Davidsson/skane.com

Malmöfestivalen

På Malmöfestivalen den 17.-24 august, kan I gratis gå på koncerter, få kunstoplevelser, lytte til forfattersamtaler, opleve teater, sport, børne- og familieeventyr og mad fra hele verden.

Læs mere Læs mere
image Fishing in Stockholm archipelagoUlf Huett Nilsson/imaebank.sweden.se

Fiskeri for enhver

Sæsonen for fiskeri varierer pga. Sveriges længde, og landet dækker flere klimazoner. Med 100.000 søer, elvsystem og kyster er der fiskeri for enhver.

Læs mere Læs mere
image Wik Bed & Breakfast in UpplandWik B&B/wikbnb.se

Privat indkvartering

Bed & Breakfast er en helt unik måde at opleve Sverige på. Privat indkvartering, der hvert sted har sin egen charme. Men selvom stederne er forskellige, tilbyder de alle sammen en god nats søvn.

Læs mere Læs mere
image

Vandre i flade Sverige

Vandreruterne i det flade Sverige er velafmærkede, og fører jer gennem kulturlandskabets skove og landbrugsjord, gennem interessant kystlandskaber og sågar også gennem mindre områder med ødemarker.

Læs mere Læs mere
image Event city GothenburgDick Gillberg/Göteborg & Co

Göteborg Kulturkalas

Göteborgs Kulturkalas er en lille uges kulturunderholdning, med mere end 1.000 programpunkter for hele familien, hvor de forskellige kunstarter nærmest er ved at falde over hinanden for at komme til.

Læs mere Læs mere
image

Magasin Sverige Sommer

Læs bl.a. om forlystelseparker for alle, golfoplevelser i Skåne, festival-Sverige og 5 øer på vestkysten du bare skal opleve. Få tips til din dag/weekend/ferie i Sverige 

 

Magasin Sverige Sommer 2012


Se nyheder, film, tilbud og
konkurrencer fra VisitSweden:


Sponsered artikel:

Oplev kultur i Linköping