[text]

Sponserede links

Ødegårdsferie i Småland

I Småland præges landskabet af rødmalede hytter med hvide hjørnestolper. Små varme farveklatter, der lyser op i naturens mangfoldighed. Det er moderne sommerhuse, ældre hytter og ødegårde mellem hinanden.

  • Typical red cottage in Småland

Typical red cottage in Småland

Ødegårdene ligger ikke nødvendigvis øde. De er blevet forladt og lagt øde, fordi beboerne er flyttet til byen. Eller fordi de små husmandssteder ikke kunne brødføde familien.

Nu er disse ødegårde og aftægtsboliger eftertragtede feriehuse. Om sommeren fordi de ligger godt for et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby. Og om vinteren, fordi nogle ligger i nærheden af det populære Skicenter Isaberg. I efterårsmånederne giver de en kærkommen mulighed for en hyggelig weekend i Smålands betagende natur.

Hos SmålandsRejser finder du et stort udvalg af ødegårde, hytter og sommerhuse i det eftertragtede Småland. Nær Isaberg, nær Astrid Lindgrens Verden og nær de berømte svenske glasbrug øst for Växjö. Nogle ligger ensomt langt fra alfarvej, andre ligger nær sø. Her er noget for enhver smag.

Småland har noget for enhver pengepung. Du behøver ikke at bruge en hel uge. De fleste huse udlejes for et par dage, en weekend eller mere.
Hvor får du en weekend fra fredag til søndag for 4 personer for 1.200 kr.? Det får du hos SmålandsRejser!

Sandhammaren at Österlen in Skåne

Det sydligste Sverige

Det sydligste Sverige er et charmerende og oplevelsesrigt område med store bølgende frodige marker, masser af kulturhistoriske attraktioner – også helt tilbage fra ”danskertiden”, klipperne på Kullen og storslåede strande mod syd og øst, frugtplantager og kunstner-miljøer i det bedårende Österlen og den kosmopolitiske og kontinentale storby Malmø.

One of many beaches at Öland

Familieferie Sverige

Sverige er et meget børnevenligt land, og hele familien kan nemt tage på oplevelse i Sverige – sammen. Sommer- og vintersportssteder, forlystelsesparker og alle udendørs aktiviteter i Sverige henvender sig altid til hele familien og dens behov.

Kontakt SmålandsRejser, for så er ferien i hus

SmålandsRejser Stengade 41 B 3000 Helsingør info@hytteferie.dk tlf. 4921 2558

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden