Malmø Live

Malmø satser stort på event under 2012 og inviterer os alle til Malmø Live! Forrygende musicaler, tårepersende operetter, medrivende teaterforestillinger og store koncerter - Malmø Live har det hele, og lidt mere. I vært fald findes der noget for alle! Velkommen siger Malmø!

Læs alt på Malmø towns hjemmeside: www.malmotown.com

  • The Malmö festival

The Malmö festival

Malmö Live byder på forrygende musicaler, tårepersende operetter og medrivende teaterforestillinger. Denne måned kan du vælge mellem: 


MALMØFESTIVALEN

Malmø den 17.-24. august
Festivalen byder på byder på mad fra hele verdenen, unik kunst, spændende teaterforestillinger og koncerter med store artister samt de hotteste nye navne. Festivalen er gratis
Læs mer om Malmøfestivalen

EVITA
Malmø Opera 16 september - 20 januari
I sensommeren blænder Malmø Opera op for endnu en af de rigtig store musicaler – Evita af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice. Kom og nyd Charlotte Perrelli, Fred Johanson og Lindy Larsson, som bliver sat i scene af Linus Tunström. Musicalen Evita har premiere den 14. september 2012. Du kan sikre dig billet allerede nu.
Læs mere om Evita og bestil billetter


MMA SUPERIOR CHALLENGE

Malmø Arena 6 oktober
Superior Challenge løber af stablen den 6. oktober 2012 i Malmø Arena. Det er første gang et stort internationalt MMA-galla arrangeres i Øresundsregionen. Superior Challenge rummer MMA fightere i verdensklasse og byder – som en af blot fem gallaer – på fightere med top-20 ranking.
I verden. Se de store internationella stjerner og lokale helte kæmpe i Europas største ”full-size” bur: 12 meter i diameter og en kampplads på 80 kvm. MMA galla skal opleves live. I Malmø.
Læs mere om MMA og bestil billetter


LIONEL RICHIE

Malmø Arena 17 oktober
Med mere end 100 millioner solgte albums og et enormt repertoire af hits er Richie en legende. Og du kan opleve legenden i Malmø Arena den 17. oktober. Lionel Richie er fantastisk på en scene. Han leverer hits med hits på fra sin 30-årige karriere, som spænder fra Commodores over 80’ernes ballader til den seneste tids mere uptempo-pop.
Læs mere om LIONEL RICHIE og bestil billetter


UNEARTH -
efterårets stora dansebegivenhed
13 oktober
Et geni inden for svensk danseteater mødes med en af de meste interessant koreografer fra Finland og skaber nye ukendte verdener sammen med Skånes Danseteater og Malmø Operaorkester. Der er urpremiere på UNEARTH den 13. oktober. Du kan sikre dig billetter nu!
Läs mer om Unearth og bestil billetter


PLACIDO DOMINGO

Malmø  Arena 8 december

Han har haft mere end 3.500 fremtrædende opførelser og sunget i 138 store roller. Placido Domingo er måske mest kendt somen af de tre tenorer, hvor han optrådte sammen med Luciano Pavarotti og José Carreras. Nu kan du opleve ham live den 8. december i Malmø Arena. Lige på den anden side af sundet.
Læs mer om Placido Domingo och bestil billetter


Planlæg din Malmö-aften
www.malmotown.com finder du alt, hvad du har brug for, når du skal til forestillinger i Malmö. Se hvordan du nemmest kommer til scenerne og få gode tips til restauranter.

KLUB MÖLLAN
Rundt omkring det populære Möllevångstorg ”Möllan” er der mange herlige gå-ud-steder. Afstandene er korte, og på en aften når man let en runde på flere af malmøboernes egne favoritter. I fint vejr er der mange, som vælger at indlede aftenen i Folkets Park. Et tæppe, en frisbee og en dejlig picnickurv mens man lægger planer for aftenen i byen. Hvis man beslutter sig til at gå på Debaser eller Moriska Paviljongen, behøver man ikke at bevæge sig så langt.

Debaser er populært med den store udendørs terrasse og udsigt over Folkets Park. Her arrangeres også koncerter i flere genrer, og der spilles forskellig slags klubmusik. Den Moriska Paviljongen er også en del af Folkets Park – et smukt lokale, hvor man kan lytte til live musik, hænge i baren eller danse hele natten lang. Har man lyst til at danse, kan det være en god idé at gå på Cuba Café, også en del af Folkets Park. Her er der fokus på salsa og latinamerikanske rytmer. Danse kan man også på Babel, hvor der ofte spilles mere moderne klubmusik. Er man mere til rock, så er det klassiske Kulturbolaget på Bergsgatan et godt alternativ. Uanset hvad man vælger, er der aldrig langt til et af Möllans mange falafelsteder - den perfekte afslutning på en rigtig Malmøaften. Tag toget direkte fra København til Triangeln Station og træd ud i Malmøs natteliv!

www.malmofolketspark.se
 
http://babelmalmo.se

 www.moriskapaviljongen.se

 http://kulturbolaget.se

http://www.debaser.se/klubbar/malmo/

http://www.cubacafe.se

 

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden