Vind en rejse for 2 på Inlandsbanan

Ta’ på opdagelsesrejse med toget gennem Sveriges storslåede ”Outback”! Oplev noget af det sidste uberørte vildmark i Europa og mød mennesker, der er stolte af at bo helt derude.

Vind en rejse for jer, der stadig har lidt eventyr i blodet og lyst til at opleve naturen og de mennesker, der lever med og af den! En vildt spændende oplevelse - uden at være vildt farligt!

Anderledes oplevelser og mennesker
Der er gode chancer for at opleve elge på sporet og forladte bjørnebo. Føle suset på en af de mange broer over en brusende elv fyldt med laks. Mærke den friske luft og blive beruset af udsigten over de store vidder – og ikke mindst møde den rige same-kultur på et af de mange stop undervejs.

Den hurtigste tur tager 2 døgn – men det er slet ikke meningen!
Langt de fleste bruger Inlandsbanan som ”den røde tråd” til ferieoplevelser over flere dage eller uger. De hyggelige, røde motorvognstog, der 2-3 gange dagligt kører på strækningen i sommerperioden, har lokalkendte togværter med – klar med tips til alt, hvad man kan se. Langs ruten er der masser af attraktioner: Naturoplevelser for både børn, byboere, seje vandrere og ”off-road” cyklister. Her er samiske traditioner og kultur, museer, lokale kunstnere og levende småbyer. Hyggelige hoteller, pensionater og vandrerhjem i små og store byer. Og selvfølgelig tid til svenskernes ”fika”: Kaffepausen med hjemmebagt brød eller lokale specialiteter, når toget gør et længere stop på en af stationerne.

 I kan både rejse helt på egen hånd, tage med på en af Inlandsbanans stadigt mere populære færdig-arrangerede rejser med overnatninger og aktiviteter undervejs eller gøre begge dele ved ”skræddersy jeres eget eventyr”

Læs mere om den eventyrlige rejse gennem Sverige her

Deltag i konkurrencen og vind en enestående oplevelse

Sammen med Inlandsbanan giver Visit Sweden jer muligheden for at vinde en oplevelsesrig rejse på Inlandsbanan gennem Sveriges storslåede ”baghave”.  Svar rigtigt på spørgsmålet nedenfor og vær med i konkurrencen om:

En ”skræddersy jeres eget eventyr” rejse med Inlandsbanan for 2 personer. I får Inlandsbane kort (fri rejse på hele Inlandsbanan i 14 dage, så I kan stå af og på lige som I vil) og 3 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad på mellemklassehotel. I vælger selv, hvor langs Inlandsbanan I vil bo. Inlandsbanan reserverer opholdene for jer.

En 3 dages ”skræddersy jeres eget eventyr” rejse med Inlandsbanan har en værdi af 4.295 SEK pr. person. Husk også, at I med Inlandsbane kortet kan benytte de regionale ”fjeldbusser”, der kører fra en række af Inlandsbanans stationer og op i fjeldene fra Dalarna i syd til Lapland i nord.

Sidste chance for at være med i konkurrencen er 10. juni. Vinderen får direkte besked, og offentliggøres i Visit Swedens kanaler.

Inlandsbanan løber over 1.300 km. fra Kristinehamn i syd til Gällivare i nord. Undervejs stopper toget bl.a. i: 
Namn:
E-mail:

 
  • The Inland Railway, 1300 km of scenic railway

The Inland Railway, 1300 km of scenic railway

A part of the official gateway to Sweden