Slotte og herregårde

  • Kronovalls castle at Österlen in Skåne
    Kronovalls castle at Österlen in Skåne

    skane.com/sydpol.com

[text]

Pladser

En række svenske slotte og herregårde er nu meget individuelle og enestående hoteller.

Spændende eventyr

Der vil altid mulighed for et aktivt ophold, da der tilbydes meget forskelligt indenfor kultur og oplevelser. Ofte arrangeres for eksempel vildtsafari, vin- og whiskysmagning, fiskeri, og golf, blandt meget andet. Flere steder arrangeres endda spøgelsesaftener for de, der tør!!!

Endelig ligger de fleste slotte og herregårde i relativt kort afstand fra andre spændende seværdigheder og rige shopping-muligheder.

Katrinetorp

Velkommen til Katrinetorp landsted – en landlig oase midt i den hektiske storby. Her kan I gå efteråret i møde i den smukke engelske park, i den barokinspirerede køkkenhave eller i den velduftende...

Christinehof castle

Christinehofs Økopark

Her passer de godt på dig og naturen! Christinehof Økopark er centrum for bevarelse af de naturrigdomme og det kulturlandskab, der findes i netop dette særlige område i det sydøstlige Skåne, bare e...

Sofiero Slot

Helsingborgs ”danske” slot omgivet af en vidunderlig slotspark. Det ligger smukt ned til Øresund, lige nord for Helsingborg, omgivet af en vidunderlig slotspark – og så var det den danske dronning...

Wanås Slot

Historie, landbrug – og kunst i baghaven! Wanås Slot er både et slot fra middelalderen, et veldrevet økologisk land- og skovbrug, et anerkendt kunstgalleri og skulpturpark med over 40 værker. På en...

Gunnebo Slot og Have

Gunnebo slot og slotspark er et af Sveriges flotteste stykke 1700-tals arkitektur.

Bjertorp Slott

Kom og nyd livet på Bjertorp Slott Sveriges yngste jugendslot, bygget i 1914!

Bäckaskog Slot

Bäckaskog Slot er et Hotel & Konferensecenter beliggende i den skønneste natur mellem 2 søer i det nordøstlige Skåne.

Nääs Slot

Nääs Slott ligger lige i bydelen Floda ca. 30 kilometer fra Gøteborgs centrum.

Herregårdsferie i Ödåkra

Nyd ferien og herregårdslivet i en af fløjene på Stureholms gods.Her er 7 separate værelser, alle med deres eget navn og historie.

Hofsnäs Herrgård

Velkommen til Hofsnäs Herrgård, hvor du bliver inviteret på en kulinarisk rejse gennem egnens natur fra gård til gård. Menuerne i restauranten bliver skabt i global ånd, men udføres med lokal hånd.

Toftaholm Herrgård

Velkommen til Toftaholm Herrgård, en gastronomisk højborg omgivet af smuk natur, hvor der er plads til både romantik og afslapning.

Wallby Säteri

Oplev det bedste af Småland! Kom til Wallby Säteri, en herregård lige udenfor Vetlanda i Småland.

Teleborgs Slott

Med sin smukke vildmark er Småland et oplagt område for dejlige og afstressende naturoplevelser.

Hestraviken

I naturskønne omgivelser ved Isaberg i Småland finder du Hestraviken Hotel och Restaurang – perfekt til weekendophold! Fra første øjeblik vil man trives med de dejlige omgivelser og den varme...

Häckeberga Slot

Perfekt til en weekend med forkælelse ligger slottet eventyrligt smukt på én af syv holme i Häckeberga-søen. Glæd dig til fantastiske omgivelser, afslapning og gourmet-mad af lokale råvarer.

Gyllene Uttern

Den Gyldne Odder Med en superb udsigt over den store smukke sø Vättern ligger hotellet Gyllene Uttern på søens østlige bred – lige udenfor den charmerende by Gränna.

Grimstorp Herregård

Den gamle smukke gård Grimstorp ligger som en romantisk perle midt i smuk natur. Trænger du og én du holder af – eller hele familien – til afslapning og luksus i naturskønne omgivelser er dejlige...

Ängavallen

Der er ikke langt til et idyllisk luksus-ophold midt i naturen, med gourmet, økologi og tradition i fokus.

Grand Hôtel in Stockholm

Hoteller i Sverige

Sverige har et stort udvalg af hoteller i høj standard i alle priskategorier. På de fleste svenske hoteller indgår en overdådig morgenmadsbuffet i værelsesprisen, hvilket gør dem til et ekstra godt tilbud.

A forest homestead in Hälsingland

Hytter & Sommerhus i Sverige

Sverige er et mekka af forskellige hytter og omgivelser. Du kan vælge en hytte højt oppe i fjeldet i det nordlige Sverige eller på en strand ved vores lange kyst.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden