Hytteferie i Småland

  • Typical Swedish summer house in Småland
    Typical Swedish summer house in Småland

    © Fredrik Schlyter/Johnér

[text]

Pladser

Der findes hytter overalt i Småland; ja, faktisk er det vel netop en ferie i en afsides hytte i Småland, mange forbinder med ”hytteferie”.

I kan leje hytter ved stille søer, i dybe skove, oppe på Smålands højslette eller i byer og købstæder. Også i Småland finder I store variationer i prisklasser og i hytternes størrelse og indretning.

Er I ivrige lystfiskere? Så lej en hytte med grund ned til en sø eller en hytte med egen båd. Dem findes en del af i Småland.

Er I til golfoplevelser? I så fald passer området omkring Jönköping rigtigt godt; her findes ikke mindre end 9 baner, som byder på varierende udfordringer. Jönköping er blevet kåret til Sveriges bedste golfby af læserne af golf.se.

Vil I gerne ud og bruge benene? Vi anbefaler at leje hytte i skoven – og dem er der nok af i Småland – hvor I kan begynde vandre-oplevelserne lige udenfor døren.

Skal I på ægte familieferie? Så find en hytte, så børnene kan træffe Pippi i Astrid Lindgrens Verden, prøve at leve som cowboy på High Chaparral eller smage polkagrise (de rød og hvidstribede bolsje-stænger) i Gränna.

Stensjöby in Småland

Småland

I dag er det muligt, ja, faktisk ganske let, for alle at komme til det ægte Småland! - "De røde hytters land".

Kingdom of Crystal in Småland

Glasriket i Småland

Glaskunst er selvfølgelig en vigtig del af et besøg i Glasriget, men der bydes også på masser af andre gode oplevelser. Glasriget er meget mere end bare glas. Tag en tur forbi Glasriget og afsæt tid til blandt andet at fiske, besøge en cirkus-skole, tage på ”vagabond-eventyr” eller mød alle dyrene på en gård.

High Chaparral in Småland

6 gode tips til din ferie i Småland

Turistrute 151 i Småland løber mellem Hestra og Värnamo, og byder på en række store oplevelser over en strækning på bare 40 km. De bedste og mest unikke er de 6 brun-hvide attraktioner, som er beskrevet nedenfor.

Kalmar Golf Club in Småland

Golfbaner i Småland

Golfbanerne i Småland har høj klasse og er kendte for deres kvaliteter. Her kan I spille fra tidlig forår til sent efterår, og enkelte baner har sågar åbent hele året rundt. I kan helt sikkert finde baner, der passer lige til jeres ønsker.

Björkbacken -hyggelig familieferie

På Björkbacken kan I vælge at bo, som I vil. Vælg mellem hotel, hytte eller camping. I kan bade vores udendørs badeland og spise lækker mad i væres førsteklasses restaurant. Vi har rigtig mange sjo...

Getnö Gård

Getnö Gård err et udflugts- og konferencested på en ø ude i sø- og naturparadiset Åsnen. På Getnö Gård kan I finde uforglemmelige naturoplevelser for hele familien.

Hytter og sommerhuse i Vimmerby!

Oplev Småland i en skøn feriebolig!

Tofvehult -hyggelige hytter i Småland

Tofvehult ligger midt mellem 2 søer små 20 km. syd for Västervik i det østlige Småland. Fra Tofvehult er der kun ca. 45 minutter i bil til Astrid Lindgrens Verden.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden