Hytteferie i Skåne

  • Lake Immeln in Skåne
    Lake Immeln in Skåne

    sydpol.com/skane.com

[text]

Pladser

Det findes hytter i hele Skåne, ved søerne, i skoven, ved havet, på landet eller sågar inde i flere købstæder.

De findes også mange forskellige prisklasser, fra de lidt mindre og enklere udrustet hytter til større og luksuriøse, ofte moderne, huse. I kan vælge mellem privatejede hytter – dem er der flest af – eller hytter, placeret i større og mindre hyttebyer.

Vil I gerne ud med stang og snøre? Så lej en hytte langs Skånes syd- og østkyst, hvor I kan opleve lystfiskeri fra kysten i absolut verdensklasse. Fra februar til maj bliver der hevet mange fine havørreder op netop her.

Spiller I golf? Så passer Borstahusens Ferieby godt, for her bor I i nyrenoverede og velindrettede hytter lige ved siden af Landskrona Golfklub.

Måske er I mere til at vandre? Så vælg en hytte i Midtskåne eller oppe i det nordlige Skåne; begge steder finder I fantastiske naturoplevelser. Kuperet som ved Skäralid i Söderåsens Nationalpark eller lidt mere fladt i Fulltofta Naturreservat nede ved Ringsjön.

Vil I ha’ sol- og badeferie? Bestil jeres hytteferie i en hytte ved en af de milelange fine sandstrande, der findes ved vest-, syd- eller østkysten.

Uanset om I er på udkig efter en uges sommerferie, nogle dages miniferie i foråret eller efteråret eller bare vil væk fra dagligdagen henover en weekend, så er hytteferie ikke bare en mulighed; det er faktisk en rigtig god mulighed!

Skåne

Skåne

I Skåne er du altid velkommen, og danskere er populære her. Kom herover og smag på dejlige råvarer, som omhyggeligt er tilberedt af dygtige kokke.

Beach Huts, Vellinge in Skåne

Turistbureauer i Skåne

Her nedenfor kan du finde kontaktinformationer og oplysninger på de fleste af Skånes mange turistkontorer - det er altid let at finde den information og hjælp du skal bruge.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden