Hytteferie i Skåne

  • Lake Immeln in Skåne
    Lake Immeln in Skåne

    sydpol.com/skane.com

[text]

Pladser

Det findes hytter i hele Skåne, ved søerne, i skoven, ved havet, på landet eller sågar inde i flere købstæder.

De findes også mange forskellige prisklasser, fra de lidt mindre og enklere udrustet hytter til større og luksuriøse, ofte moderne, huse. I kan vælge mellem privatejede hytter – dem er der flest af – eller hytter, placeret i større og mindre hyttebyer.

Vil I gerne ud med stang og snøre? Så lej en hytte langs Skånes syd- og østkyst, hvor I kan opleve lystfiskeri fra kysten i absolut verdensklasse. Fra februar til maj bliver der hevet mange fine havørreder op netop her.

Spiller I golf? Så passer Borstahusens Ferieby godt, for her bor I i nyrenoverede og velindrettede hytter lige ved siden af Landskrona Golfklub.

Måske er I mere til at vandre? Så vælg en hytte i Midtskåne eller oppe i det nordlige Skåne; begge steder finder I fantastiske naturoplevelser. Kuperet som ved Skäralid i Söderåsens Nationalpark eller lidt mere fladt i Fulltofta Naturreservat nede ved Ringsjön.

Vil I ha’ sol- og badeferie? Bestil jeres hytteferie i en hytte ved en af de milelange fine sandstrande, der findes ved vest-, syd- eller østkysten.

Uanset om I er på udkig efter en uges sommerferie, nogle dages miniferie i foråret eller efteråret eller bare vil væk fra dagligdagen henover en weekend, så er hytteferie ikke bare en mulighed; det er faktisk en rigtig god mulighed!

Skåne in Southern Sweden

Skåne

Vi kalder Skåne for Københavns smukke baghave. Smut over på den anden side af sundet og smag på dejlige råvarer, som omhyggeligt er tilberedt af dygtige kokke.

Beach Huts, Vellinge in Skåne

Turistbureauer i Skåne

Her nedenfor kan du finde kontaktinformationer og oplysninger på de fleste af Skånes mange turistkontorer - det er altid let at finde den information og hjælp du skal bruge.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden