[text]

Hytter & Sommerhus i Sverige

Svenske byboer elsker deres hytter.

  • A forest homestead in Hälsingland

A forest homestead in Hälsingland

Hvis en bybo skal lidt væk, er det ikke nødvendigt at rejse ud af landet. Man behøver ikke engang forlade sit egen egn. Fordi Sverige byder på så mange forskellige landskaber og indsøer, kan det til tider være nok bare at tage nogle få kilometer væk. Og er der noget bedre end at sidde på terrassen ved hytten og se på solnedgangen over det stille blå vand eller se på skoven og ikke høre andet end de forsigtige lyde af dyrene i deres naturlige omgivelser eller vinden, som stille leger med træernes blade?

Sverige er et mekka af forskellige hytter og omgivelser. Du kan vælge en hytte højt oppe i fjeldet i det nordlige Sverige eller på en strand ved vores lange kyst. Du kan leje en hytte i en "hytteby" og være tæt på livet i f.eks. middelalderbyen Visby, eller du kan være helt alene i Smålands dybe skove med 10 eller 20 km til den nærmeste nabo.

 Du kan finde "din" hytte via SCR Svensk Campings hjemmeside www.stuga.nu, og udvalget er stort og ofte ligger sommerhusene i idylliske omgivelser nær en sø eller ved havet eller tæt på en by om det er der du vil være!

Alternativt kan du booke din hytte i Sverige gennem Campaya, som har over 3800 hytter og sommerhuse i Sverige.

Typical red cottage in Småland

Ødegårdsferie i Småland

I Småland præges landskabet af rødmalede hytter med hvide hjørnestolper. Små varme farveklatter, der lyser op i naturens mangfoldighed. Det er moderne sommerhuse, ældre hytter og ødegårde mellem hinanden.

Camping in Sweden

Camping i Sverige

Camping er den perfekte ferieform i Sverige – med faciliteter og natur helt i top! Det er bare året bedste børneferie – også for mor og far.

Typical Swedish summer house in Småland

Hytteferie i Småland

I kan leje hytter ved stille søer, i dybe skove, oppe på Smålands højslette eller i byer og købstæder. Også i Småland finder I store variationer i prisklasser og i hytternes størrelse og indretning.

Lake Immeln in Skåne

Hytteferie i Skåne

Det findes hytter i hele Skåne, ved søerne, i skoven, ved havet, på landet eller sågar inde i flere købstæder.

Book online via VisitSwedens partnere

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden