Hoteller i Gøteborg

  • Design Hotel in Gothenburg, First Hotel Avalon
    Design Hotel in Gothenburg, First Hotel Avalon

    © Carl Swenson/First Hotel Avalon

[text]

Pladser

Et besøg i Gøteborg - uanset om det er for en weekend eller en uge - vil være populært hos alle.

Tag dig tid til rigtig at opleve og udforske denne gamle, og samtidigt helt moderne, svenske storby og du vil ikke fortryde. Her kan du finde dit hotel til besøget.

Gøteborg er et overflødighedshorn af spændende shopping-tilbud, kulturelle oplevelser og seværdigheder, samt sjov og action for hele familien.

Den smukt beliggende gamle by, tæt ved den vestvendte skærgård, har samtidig et attraktivt café- og restaurationsliv med masser af fristelser. Også med hensyn til overnatning er udbuddet imponerende, med masser af forskelligartede hoteller at vælge imellem.

"Et besøg i Gøteborg vil være populært hos alle. "

Gothenburg in West Sweden

Gøteborg

Gøteborg er en levende storby i international topklasse, Sveriges mad hovedstad i 2012 og porten til oplevelser langs den enestående svenske vestkyst.

Seafood from Gothenburg, West Sweden

Mad og drikke i Gøteborg

Der er ikke noget, der slår en friskfanget makrel, torsk, pighvar, kulmule eller hvilling ude fra Skagerrak eller Kattegat; især ikke når den er blevet tilberedt på nogle af Sveriges bedste fiskerestauranter i Gøteborg.

Design store “Aschebergsgatan 24” in Gothenburg

Shopping i Gøteborg

I Gøteborg finder du en ideel blanding af stormagasiner, specialbutikker, gågader, shoppingcentre og små hyggelige sidegader.

Family vacation in Gothenburg

Børneaktiviteter i Gøteborg

Gøteborg er noget så usædvanligt som en børnevenlig storby. Det allermeste af det, man vil se og opleve, ligger indenfor gåafstand midt i byen, eller er let at nå med sporvognen. Her er kanaler og den store havn lige til at udforske, og grønne skønne parker, perfekt til børn med masser af krudt i benene.

Spar Hotel Majorna

Spar Hotel Majorna er et hyggeligt hotel i en charmerende bydel, i det vestlige Gøteborg, med lokal pubber og caféer lige rundt om hjørnet. Hotellet ligger i et område fuld af charmerende og populæ...

Spar Hotel Gårda

Spar Hotel Gårda ligger kun 10 minutters gang fra Göteborgs centrum. Hotellet er renoveret for ganske nylig og tilbyder lyse værelser i skandinavisk design. Receptionen er bemandet døgnet rundt.

Scandic Rubinen

Scandic Rubinen ligger midt på Gøteborgs hovedstrøg, Avenyn. Hotellets 191 værelser er indrettet i det populære enkle moderne skandinaviske design.

Scandic Opalen

Hotel Scandic Opalen ligger centralt i byen Hotel Scandic Opalen er et moderne 11 etagers hotel med 243 værelser, indrettet i en moderne skandinavisk stil med trægulve.

Scandic Mölndal

Hotel Scandic Mölndal er et nyt hotel, der arkitektonisk matcher de omkringliggende bygninger og kvarterer. Det 6-etager store hotel med 208 værelser er indrettet i lyse nuancer med tekstiler i...

Scandic Backadal

Scandic Hotel Backadal er et moderne, miljøvenligt hotel med indendørs swimmingpool og gratis garage. Hotellet ligger nær ved motorvej E6, 5 kilomet nord for Gøteborgs centrum.

Rica Hotel Göteborg

Rica Hotel Göteborg er et moderne 6 etagers hotel med 97 værelser, indrettet i den lyse og lette skandinaviske stil med træmøbler i birk og kirsebærtræ. Rica Hotel Göteborg ligger lige i centrum af...

Radisson Blu Scandinavia

Hotel Radisson Blu Scandinavia ligger midt i byens hjerte med shoppinggaderne, byens store attraktioner og masser af gode restauranter lige om hjørnet. Hotellets "Atrium bar" og restaurant ligger i...

Quality Hotel Winn

Quality Hotel Winn ligger 3 kilometer fra Gøteborgs centrum, lige ved indfaldsvejen nordfra. Hotellet tilbyder store værelser med aircondition og plads til hele familien.

Quality Hotel Panorama

Quality Hotel Panorama er et moderne hotel, der ligger kun 800 meter fra Liseberg forlystelsespark. Vi kan også byde på en City Spa afdeling med mange forskellige typer af spa-behandlinger og luksu...

Quality Hotel 11

Quality Hotel 11 ligger nær Gøteborgs gamle skibsværft i Eriksberg-havnekvarteret. Hotellet har til huse i en ombygget magasinbygning med en iøjnefaldende arkitektur.

Novotel Gøteborg

Novotel Gøteborg ligger lige ved foden af Älvsborg broen med et storslåets udsyn over havet. På Novotel Gøteborg er I tæt på både havet og lystbådene.

Scandic Europa

Hotellet ligger midt i byen, tæt på alle Gøteborgs attraktioner, shoppingområder og trafik- og transportknudepunkter. Hotellet har sin egen "relax"-afdeling med udsigt over byen.

City Lägenhetshotel

City Lägenhetshotell er den perfekte løsning for dem, der vil bo centralt i byen, ønsker at være på helt egen hånd, og selv vil ta' hånd om alle måltider - eller spise uden på byens mange gode...

Best Western Hotel Eggers

Best Western Hotel Eggers er et af Sveriges ældste hoteller - og bestemt "still going strong". Hotellets 69 unikke værelser er alle individuelt indrettet i en klassisk elegant stil.

Best Western Tidbloms Hotel

Best Western Tidbloms Hotel er et lille, 4-stjernet hotel i en fredet bygning fra 1897. Hotellet ligger tæt på centrum i et fredeligt område og har 42 værelser, alle med bad og toilet, der er...

First Hotel Avalon

Avalon Hotel, der åbnede i juli 2007, er medlem af Design Hotels kæden. Det er et trendy moderne hotel med et unikt design med fokus på først og fremmest funktionalitet.

Scandic Crown, Göteborg

Scandic Crown hotel er et centralt hotel i Göteborg med mødelokaler, afslapningsområde, restaurant og bar. Vores afslapningscenter, er placeret på øverste etage, og tilbyder sauna, jacuzzi og en...

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg er Sveriges første komplette cityresort, med hotel, restaurant, konferencefaciliteter, golfbane, sportsclub og spa i topklasse. Beliggende 10 minutter fra byens...

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden