Hoteller i Vestsverige

  • Hotel Salt & Sill at the West Coast
    Hotel Salt & Sill at the West Coast

    Salt & Sill/saltosill.se

  • Villa Sjötorp in West Sweden
    Villa Sjötorp in West Sweden

    Jonas Ingman/Turistrådet Västsverige

[text]

Pladser

Med et væld af hyggelige og spændende provinsbyer, samt vidstrakte naturområder, er mulighederne for unikke oplevelser mange i vest-Sverige.

Her er aktiviteter, sjov og spænding for hvem som helst, og du finder nemt et dejligt hotel i et lokalområde som byder på de rigtige attraktioner for dig.

Det vestlige Sverige har fantastisk meget at byde på for danske besøgende. For travle byboere er den storslåede natur - med dens skærgård, skove og søer med mere – attraktiv og imponerende. Desuden har regionerne Dalsland, Bohuslæn og Vestergøtland masser af kultur- og kunstoplevelser at opdage. Lokalhistorie, kunst, kultur, naturoplevelser med familien og meget mere – tag dig tid til Vest-Sverige!

Kayaking in West Sweden

Bohuslän - en eksotisk skærgård

Vestsveriges skærgård er bygget på havet og granit. Her forenes grå granitklipper og det salte hav i en kærligsfuld omfavning.

The Dalsland Canal

Dalsland

Dalsland er et af de mindste landskaber i Sverige, men med en storslået og varieret natur.

Fjällbacka, West Sweden

Turistbureauer i Vestsverige

Her nedenfor kan du finde kontaktinformationer og oplysninger på de fleste af Vestsveriges mange turistkontorer - det er altid let at finde den information og hjælp du skal bruge.

Läckö Castle

Västergötland

Ridder Arn Magnusson har måske mere end nogen anden øget interessen for middelalderen i Sverige. Skara nævnes allerede i år 1070, som et åndeligt og politisk centrum i Västergötland.

Strandflickorna Hotell og Vandrarhem

Smuk, klassisk villa fra starten af 1900-tallet Langt fra hverdagen stress og jag. Sådan er det hos "Strandflickorna" i Lysekil!

Två Skyttlar

Två Skyttlar ligger midt i naturen mellem det åbne landskab og de skovklædte bakker.

Billingehus

Med den fantastiske placering oppe på toppen af bjerget Billingen giver First Hotel Billingehus jer en helt enestående udsigt over Västgötasletten. Her finder I alt, I kan ønske jer - uanset hvad I...

Marstrands Havshotel

Marstrand, bare 45 minutter nord for Gøteborg, er et vidunderligt sted smukt og eventyrligt selv når efterårsstormene raser eller vinterisen pakker. Vi prioriterer den gode mad og drikkevarerne.

Norrqvarn Hotel

Lige ved Göta kanal Norrqvarn Hotell & Konferens er en rigtig lille perle, der ligger helt ud til Göta kanal.

Smögens Hafvsbad

Du har sikkert hørt folk fortælle om det smukke Smögen om sommeren. Tro ikke på alt hvad de siger det er ikke hele sandheden. For det er om efteråret, vinteren og foråret at den runde klippeø viser...

Stenungsbaden Yacht Club

Nu kan I opleve følelsen af Newport og ægte oceandamper-romantik - i svensk udgave - bare 30 minutters biltur nord for Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club er nu ikke så fornem som navnet antyder.

Bokenäs Resort og Conference

Bokenäs Resort og Conference midt i den smukke skærgård i Vestsverige er et spa- og wellnessanlæg der er specialiseret på mad og velvære. Med mennesker og mad i fokus - Omgivet af den svenske skærg...

Sjögården Spa og Konference

Sjögården Golf og Spa ligger helt ude ved havet i Ellös på skærgårdsøen Orust.Byen er centrum for øens flotte traditioner for bådebyggeri, og fra Orust levereres både til hele verden.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden