Hoteller i Malmø

  • Scandic Hotel Kramer in Malmö
    Scandic Hotel Kramer in Malmö

    © Scandic Hotels

[text]

Pladser

I Sverige’s tredje største by tilbydes et rigt kulturliv, der omfatter museer, festivaler og café-livet.

Desuden er der et spændende og afvekslende udbud af restauranter og spisesteder, samt mange dejlige parker og grønne områder.

"I Malmø finder du let et hotel efter netop din smag. "

Tag en lang weekend eller længere ferie i Malmø, med tid til oplevelser og afslapning. Byen er i dag en moderne europæisk storby med alt hvad det indebær af attraktive tilbud.

I Malmø finder du et imponerende aktivt kulturliv, alt indenfor shopping og kulinariske fristelser, foruden masser af historiske oplevelser. Også indenfor overnatning er udvalget imponerende – du finder let et hotel efter netop din smag.

Western harbour in Malmö

Malmø

Igennem de seneste årtier har byen udviklet en ny og unik identitet som en moderne europæisk storby med masser af kvaliteter og tilbud. Læs vores nye guide til Malmø her, med shopping, gå-ruter og restauranter.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Hvorfor er Malmø bare perfekt til en hyggelig shoppingtur? Ganske simpelt; I kan gå rundt til alle butikkerne og indkøbscentrene – næsten da!

Best Western Hotel Noble House

Det førsteklasses Best Western Hotel Noble House ligger centralt i Malmø. Med hotellets placeringen ved Gustav Adolfs Torv bor I centralt og indenfor gåafstand til lokal transport, kulturoplevelser...

Hotel Mäster Johan

- som at komme hjem! Mäster Johan er et moderne og røgfrit førsteklasses hotel i hjertet af Malmø. At komme til os skal føles som at komme hjem.

Hotel Park Inn Malmø

Park Inn Malmö er det første hotel, der er blevet opført i Malmøs nye trendy bydel, Västra Hamnen.

Mayfair Hotel Malmø

Mayfair Hotel er et prisbelønnet hotel midt i centrum af Malmø med mere end 700 års historie i væggene Hotellet ligger i en af Malmøs ældste bygninger med mere end 700 års historie bag sig. Her har...

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden