Hoteller i Halland

  • Mellbystrand in Halland
    Mellbystrand in Halland

    halland.se

[text]

Pladser

Halland præges af sin lange, enestående kyst, naturen er varieret og spændende, hvilket man kan opleve blandt andet i de mere end 120 naturreservater.

Bevæger du dig ind fra kysten, byder Halland på levende landsbyer, magiske søer og åer, som indbyder til unikt laksefiskeri – her er også ægte vildmark.

I Halland finder du nogle af Sveriges mest berømte strande som Tylösand, Skrea, Mellbystrand og Apelviken. Disse ligger i nærheden af dejlige købstæder ved kysten, som for eksempel Varberg, Halmstad, Laholm og Falkenberg. Spa- og wellness er også en populær attraktion i Halland, og traditionerne går langt tilbage. Find for eksempel et dejligt spa- eller golf-hotel og nyd skønne Halland!

Halland in Southern Sweden

Halland

Halland præges af sin lange, enestående kyst, naturen er varieret og spændende, hvilket man kan opleve blandt andet i de mere end 120 naturreservater.

Hållö lighthouse on the West Coast

Turistbureauer i Halland

Turistinformation og praktiske oplysninger i Halland. Du vil opdage, at der er utrolig meget at foretage sig her i Halland, og du finder garanteret noget, som falder i din smag.

Comwell Varbergs Kurort

Et rigtigt spa – med oplevelser, der varer længe! I kommer til det rette sted – for det er ikke tilfældigt, at vi kaldes Europas bedste spa. Ældgamle SPA-traditioner tilsat sans for fremtiden.

Varbergs Stadshotell og Asia Spa

Lad asiatisk ro falde over dig. Velkommen til et af Sveriges mest moderne konference- og feriehoteller. Vores ambition er simpel: Vi vil give jer en oplevelse, der ligger langt ud over det normale!...

Hotel Tylösand Spa

Drømmer du om luksuriøs afslapning og spa i smukke naturomgivelser? Så er det prisvindende Tylösand Spa i Sverige lige noget for dig. Her får du en komplet spa- og wellness-oplevelse, hvor rødvinen...

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden