Camping i Sverige

Med over 1000 campingpladser i Sverige er der masser af muligheder for gode campingoplevelser i vores naboland. I er velkomne med eget telt, campingvogn eller mobile home – og mange steder kan I også leje godt indrettede og veludstyrede hytter på campingpladserne.

  • Camping in Sweden

Camping in Sweden

Campingpladsernes beliggenhed i Sverige er helt fantastisk. Der er ikke mange steder hvor man, som i Sverige, kan bo så tæt på vandet og i så naturskønne omgivelser. Pladserne synes altid at være perfekt placeret i den svenske idyl - lige som man havde drømt om inden man tog hjemmefra.

De svenske camping- og hytteudlejeres sammenslutning SCR Svensk Camping udbyder næsten 500 campingpladser, der tilsammen råder over godt 75.000 pladser og 9.000 hytter. På www.camping.se kan du bestille din plads og samtidig læse mere om de campingpladser, som hører under SCR Svensk Camping. For at kunne bo på SCR Svensk Camping-campingpladserne skal du have camping-kortet 'Camping Key Europe', hvilket du også kan købe på www.camping.se, eller på en SCR Svensk Camping, for SEK 150. Kortet gælder året ud.

Service og faciliteter på de svenske campingpladser er altid meget høj. I kan trygt forvente, at der er rent og pænt, ryddeligt og velfungerende. Både på udendørs arealer, i bade- og toiletbygninger og overalt, hvor man færdes i fællesskab - ligesom alle andre steder i Sverige – er der pænt or ordentligt, og ting fungerer.

De fleste svenske campingpladser har en lille dagligvarebutik eller en kiosk, ofte også en café eller en restaurant, og masser af aktiviteter som f.eks. swimmingpool, minigolf, boldbaner, bordtennis, cykeludlejning, legepladser, børnevenlige badestrande og meget mere. Camping i Sverige er om noget et aktivt udendørs liv med oplevelser til alle i familien.

På en campingplads keder børnene sig aldrig; der er altid noget, der sætter fantasien i sving, altid andre børn at lege med – og børn kender ikke til sprogbarrierer. Desuden er der altid en voksen i nærheden til at gi’ en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt. En campingferie i Sverige er bare årets bedste børneferie – også for mor og far. 


Læs SCR Svensk Camping´s Magasin og få tips og nyheder
om Camping i Sverige.

Klik på Magasinet til højre eller her

A forest homestead in Hälsingland

Hytter & Sommerhus i Sverige

Sverige er et mekka af forskellige hytter og omgivelser. Du kan vælge en hytte højt oppe i fjeldet i det nordlige Sverige eller på en strand ved vores lange kyst.

Wik Bed & Breakfast  in Uppland

Bed & Breakfast - B&B i Sverige

Bed & Breakfast (B&B) i Sverige er en helt unik måde at opleve Sverige på. B&B er privat indkvartering, og hvert sted har sin egen charme.

Häckeberga castle

Slotte og herregårde

Overalt i det svenske landskab finder man disse prægtige bygninger i smukke omgivelser – ofte ligger de ved søer eller floder, omgivet af parker eller golfbaner. Her bliver gæsterne budt velkommen med stil.

Bovallstrand Marina in West Sweden

Sydsverige

Det sydligste Sverige er et charmerende og oplevelsesrigt område med store bølgende frodige marker, masser af kulturhistoriske attraktioner – også helt tilbage fra ”danskertiden”, klipperne på Kullen og storslåede strande mod syd og øst, frugtplantager og kunstner-miljøer i det bedårende Österlen og den kosmopolitiske og kontinentale storby Malmø.

Book online via VisitSwedens partnere

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden