Spa- og Wellness-destinationer i Sverige

  • SPA in Sweden
    SPA in Sweden

    © Tuukka Ervasti/ imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Udbuddet af Wellness-destinationer i Sverige er stort. Alt efter præference har du mulighed for helt selv at vælge rammerne omkring dit kur-ophold.

Du har frihed til at finde det perfekte sted for DIG - både hvad angår behandlinger og aktiviteter, samt gastronomiske, naturmæssige eller historiske aspekter.

I Sverige går kurbad- og “Wellness”-traditionen flere hundrede år tilbage. Dette giver i dag mulighed for at vælge imellem klassiske ophold og aktiviteter, på gamle kendte kur-steder med lokalhistorie, og top-moderne faciliteter i nyopførte spa- og Wellness-centre eller på flotte hoteller.

"Glem ikke at det gastronomiske også er i centrum, og de fleste Spa-hoteller og Wellness-destinationer byder på udsøgte madoplevelser "

Det er altid sæson for selv-forkælelse og du har mulighed for at vælge de helt rigtige naturmæssige rammer om dit Wellness-ophold, hvis du ønsker at naturoplevelsen skal indgå centralt. Der er åbne landskaber og lange hvide sandstrande i Skåne, den rå og dramatiske natur på Gotland og Öland, eller de dybe, eventyrlige skove og sø-landskaber i Västergötland, Dalsland, Småland eller Östergötland. Alle er skønne året igennem: for eksempel med dalende sne, i strålende sol eller med den komplette palet af efterårsfarver. Glem ikke at det gastronomiske også er i centrum, og de fleste Spa-hoteller og Wellness-destinationer byder på udsøgte madoplevelser.

Førsteklasses spa-faciliteter er indført ved mange førende hoteller, hvor der tilbydes weekend-spa-ferier til attraktive priser. Der er også åbnet mange foretagender, der tilbyder spa-behandlinger og Wellness-oplevelser uden du behøver overnatte.

Inspiration til din perfekte Wellness-destination

Find tips og inspiration til det perfekte Spa- og Wellness-ophold i Sverige! Lad dig inspirere af informationen herunder. Tag et kig på tilbud og muligheder, så finde du ganske sikkert noget, der er helt rigtigt for dig!

Stenungsbaden Yacht Club

Nu kan I opleve følelsen af Newport og ægte oceandamper-romantik - i svensk udgave - bare 30 minutters biltur nord for Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club er nu ikke så fornem som navnet antyder.

Comwell Varbergs Kurort

Et rigtigt spa – med oplevelser, der varer længe! I kommer til det rette sted – for det er ikke tilfældigt, at vi kaldes Europas bedste spa. Ældgamle SPA-traditioner tilsat sans for fremtiden.

Torekov Hotel

Forkælelse tæt på havet. Længst ude på Bjärehalvøen i Nordvestlige Skåne ligger Torekov Hotell omgivet af havet og smuk natur. Her oplever I en sjælden ro, og her kan I både bo lækkert i vores...

VANN

I bunden af den lange og naturskønne Gullmarsfjorden finder vi et af Sveriges bedste spahoteller, Vann Spa, Hotell och Konferens. Hotellet ligger med udsigt til fjorden fra restauranten og mange af...

Ystad Saltsjöbad

Kom tættere på havet. Ystad Saltsjöbad har været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, underholdning og arbejde siden helt tilbage til 1897. Det er en klassiker, der hele tiden har...

Ronneby Brunn

Ægte spahotel i BlekingeRonneby Brunn Hotel ligger midt i Blekinge, tæt på hyggelige Ronneby, Ronneån og den smukke skærgårdskyst – og bare et par timers kørsel fra Danmark.

Quality Spa og Resort Strömstad

Strömstad Spa & Resort ligner ikke noget andet. Her findes de runde glatte klipper og lyng der hør til Bohuslän fiskerlandsbyer, men der er også en bygning med spændende, dristig arkitektur, der få...

Sjögården Spa og Konference

Sjögården Golf og Spa ligger helt ude ved havet i Ellös på skærgårdsøen Orust.Byen er centrum for øens flotte traditioner for bådebyggeri, og fra Orust levereres både til hele verden.

Varbergs Stadshotell og Asia Spa

Lad asiatisk ro falde over dig. Velkommen til et af Sveriges mest moderne konference- og feriehoteller. Vores ambition er simpel: Vi vil give jer en oplevelse, der ligger langt ud over det normale!...

Hotel Tylösand Spa

Drømmer du om luksuriøs afslapning og spa i smukke naturomgivelser? Så er det prisvindende Tylösand Spa i Sverige lige noget for dig. Her får du en komplet spa- og wellness-oplevelse, hvor rødvinen...

Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden

Wellness og spa i Skåne

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen. Et spabesøg er det bedste af to verdener – med velbringende effekt på både krop og sjæl.

Loka Brunn in Grythyttan

Den svenske spa- og kurtradition

Der har været spa- og kursteder i Sverige i omkring 300 år. Nogle af dem, som Loka Brunn, blev kendt, fordi man mente, at stedets kildevand havde helbredende virkning. Det siges, at en svensk konge slap af med en ondsindet og langvarig migræne efter at have opholdt sig på stedet og drukket vandet fra kilden.

Vann, Spa Hotel and Conference in Bohuslän

Spa i Vestsverige

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige kan I slippe væk fra den daglige stress og jag på en spa-miniferie.

Swedish massage uses long, flowing strokes

Svensk massage

Normalt er det en svensker, der får æren for svensk massage, men metoden blev faktisk udviklet af en hollænder. Der er muligvis tale om den mest berømte massagebehandling i verden, som i Sverige kaldes for "klassisk massage". Den spiller en stor rolle for svensk velbefindende og indgår i det svenske "wellness"-koncept.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden