Spa i Vestsverige

  • Vann, Spa Hotel and Conference in Bohuslän
    Vann, Spa Hotel and Conference in Bohuslän

    Vann Spa Hotell Konferens

[text]

Pladser

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige kan I slippe væk fra den daglige stress og jag på en spa-miniferie.

I kan genopbygge den personlige velvære på et besøg eller en lille ferie på et af de mange spasteder, der findes i Vestsverige. Både ude ved skærgårdskysten i Bohuslän, hvor nærheden til vandet i høj grad bidrager velværen, og på en række steder længere inde i Dalsland og Västergötland, hvor landskabet skaber indre ro. Alle steder vil I opleve den velbringende effekt på krop og sjæl.

Der findes mange forskellige spabehandlinger, men et spabesøg rummer ofte både dejlig afslapning, velgivende massage og forfriskende bade.

Spa-miniferierne i Vestsverige findes på både egentlige kursteder og på hoteller, der tilbyder spa og wellness som en integreret del af opholdet. Ofte er der gode chancer for at kombinere opholdet med aktiviteter som fitness, alverdens sports-aktiviteter eller bare oplevelsen af at være sammen midt i den smukke vestsvenske natur.

Vil I forkæle jer selv med ekstra velvære til både krop og sjæl på en afslappende miniferie, så er Vestsverige et oplagt sted at rejse til!

Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden

Wellness og spa i Skåne

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen. Et spabesøg er det bedste af to verdener – med velbringende effekt på både krop og sjæl.

Seafood plateau in West Sweden

Maden i Vestsverige

Maden i Vestsverige er bestemt værd at rejse – og komme igen – efter.

SPA in Sweden

Spa- og Wellness-destinationer i Sverige

Sverige er “mulighedernes land” indenfor Spa og Wellness. Vælg selv de perfekte rammer for dit ophold.

Villa Sjötorp in West Sweden

Hoteller i Vestsverige

Med et væld af hyggelige og spændende provinsbyer, samt vidstrakte naturområder, er mulighederne for unikke oplevelser mange i vest-Sverige.

Smögens Hafvsbad

Du har sikkert hørt folk fortælle om det smukke Smögen om sommeren. Tro ikke på alt hvad de siger det er ikke hele sandheden. For det er om efteråret, vinteren og foråret at den runde klippeø viser...

Stenungsbaden Yacht Club

Nu kan I opleve følelsen af Newport og ægte oceandamper-romantik - i svensk udgave - bare 30 minutters biltur nord for Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club er nu ikke så fornem som navnet antyder.

Bokenäs Resort og Conference

Bokenäs Resort og Conference midt i den smukke skærgård i Vestsverige er et spa- og wellnessanlæg der er specialiseret på mad og velvære. Med mennesker og mad i fokus - Omgivet af den svenske skærg...

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg er Sveriges første komplette cityresort, med hotel, restaurant, konferencefaciliteter, golfbane, sportsclub og spa i topklasse. Beliggende 10 minutter fra byens...

Sjögården Spa og Konference

Sjögården Golf og Spa ligger helt ude ved havet i Ellös på skærgårdsøen Orust.Byen er centrum for øens flotte traditioner for bådebyggeri, og fra Orust levereres både til hele verden.

Mössebergs Camping og Ferieby

På Mössebergs Camping får I alt det gode - samlet på et sted! På kustedet Mösseberg i Falköping har I alle muligheder for at slappe af og være gode ved jer selv.

VANN

I bunden af den lange og naturskønne Gullmarsfjorden finder vi et af Sveriges bedste spahoteller, Vann Spa, Hotell och Konferens. Hotellet ligger med udsigt til fjorden fra restauranten og mange af...

Quality Spa og Resort Strömstad

Strömstad Spa & Resort ligner ikke noget andet. Her findes de runde glatte klipper og lyng der hør til Bohuslän fiskerlandsbyer, men der er også en bygning med spændende, dristig arkitektur, der få...

Lundsbrunns Kurort

Besøgsmålet i hjertet af Västra Götaland, hvor folk siden 1724 er kommet for at drikke det helsebringende vand.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden