[text]

At være ét med naturen

Spa- og kursteder findes overalt i det svenske landskab fra den smukke, vilde natur nordpå til sandstrandene langs kysten sydpå og alle steder derimellem – fra den smukke vestkyst til skærgården, der breder sig ud fra østkysten.
Der venter dig fantastiske oplevelser i den glitrende, solbeskinnede skærgård, i de svenske fjelde og ved dybe, blå søer kantet af birketræer og nåleskov. Selv i Stockholm, Gøteborg og Malmø er du aldrig langt fra naturen.

  • Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

At være ét med naturen

At være ét med naturen og tage vare på miljøet er nært forbundet med den svenske tradition for spa- og kursteder. Det hænger fint sammen med, at man nyder den livgivende atmosfære og behandling, som tilbydes på de svenske spa- og kurhoteller. Men du kan nyde godt af naturens egen beroligende indflydelse på mange måder hele året rundt; f.eks. de lyse sommernætter på spahotellerne på klippekysten i Bohuslän eller farveorgiet, der markerer efteråret på Selma Spa, som har smuk udsigt over dalen med Frykensøen. Du kan byde foråret velkommen på Dalecarlia Spa, og på en høj, frostklar vinterdag med sne kan du nyde den luksus at sidde i et udendørs klippebassin på Yasuragi Hasseludden.

Spahotellernes centrale elementer

På de svenske spahoteller er fire centrale elementer i højsædet: bevægelse, hvile, kost og berøring. Bevægelsen kommer til udtryk i en eller anden form for fysisk udfoldelse, mens kosten selvfølgelig omfatter de måltider, man tilbyder. Uanset hvilket spahotel du vælger, kan du være sikker på et behageligt ophold med velsmagende, ernæringsrigtige måltider og et varieret udbud af spa- og behandlingstilbud. Der er mange muligheder, hvis du er interesseret i et ophold på et svensk spahotel eller kursted. Du kan vælge ophold på herregårde i smukke, historiske omgivelser, ultramoderne hoteller eller spa- og kursteder bygget specielt til formålet, som også kan tilbyde andre aktiviteter som f.eks. golf eller ridning.

På et svensk spahotel eller kursted kan du forvente en høj standard på alle områder; kvalitetsservice kombineret med velsmagende og ernæringsrigtige svenske og kontinentale retter fremstillet af gode, lokale råvarer. Dertil kommer de helt unikke omgivelser i form af Sveriges betagende smukke natur – eller en af de større svenske byer.

God fornøjelse.

I samarbejde med:

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden