Besøg en svensker (Visit a Swede)

Visitaswede.com er en engelsksproget hjemmeside, der skaffer jer i kontakt med svenskere over hele Sverige. Svenskere, der gerne vil mødes med gæsterne i deres land. Det eneste, I skal gøre, er at gå ind på hjemmesiden, klik på ”search”, og se, hvem der dukker op. Så skal I bare sortere i resultaterne for at finde svenskere, hvis interesser matcher jeres. Mere end 10.000 svenskere har allerede meldt sig som værter for besøgende. I kunne nemt være nogle af dem.

  • Coffee break in Gothenburg

Coffee break in Gothenburg

Gør som de ”indfødte”

Ved I egentlig, hvad fika er? Hvor I finder det bedste sted i Stockholm at få fingrene – og benene – i et par af de snævre jeans, som de langbenede Stockholmere elsker at gå i? Eller vil I til Gøteborg og gerne høre musik live eller hænge ud i en klub, men I ved bare ikke hvor? Måske er I på ej til Malmø og vil på museumsbesøg, men ved bare ikke, hvilke museer, der findes i byen?

Der er rigtigt mange svenskere, der hjertens gerne vil mødes med jer, vise jer deres by eller egn, drikke en kop kaffe eller drink sammen, lære jer lidt svensk eller måske endda invitere hjem til et måltid.
At rejse bør handle om kulturel udveksling og om at få nye venner og bekendte. Og ærligt talt; der er ingen guidebøger, der kan konkurrere med en lokalkendt, der elsker deres by eller egn, og gerne vil dele sit kendskab og sin passion med jer.

Hvor skal I ellers få en invitation til at fejre midsommer i Sverige, eller komme med til krebsegilde? Det kunne sagtens ske, hvis I fandt nye svenske venner, mens I er i Sverige.

Svenskere

Mere end 90 % af alle svenskere taler og forstår engelsk, og ofte også et eller to andre sprog. Mange forstår også nemt dansk. De er oprigtigt interesseret i mennesker fra andre lande og kulturer, og har ofte selv stor rejseerfaring og viden om verden omkring dem. Svenskere er ofte stolte af at være svenskere, og kan give jer masser af lokal viden og tips om ting, der er værd at se og opleve, mens I er i Sverige. Og hvis det er noget begge parter er interesseret i, ender I måske med at gøre det sammen.

Hvis I planlægger at tage til Sverige, så check lige www.visitaswede.com . Det kan gøre et godt besøg endnu bedre!
 


 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden