Isaberg Mountain Resort - masser af oplevelser!

  • Isaberg in Småland
    Isaberg in Småland

    Isaberg/isaberg.com

  • Halland, Southern Sweden
    Halland, Southern Sweden

    Christel Lind

[text]

Pladser

Isaberg Mountain Resort ligger midt i Smålands smukke natur, og tilbyder et væld af gode oplevelser og masser af spændende aktiviteter.

Isaberg Mountain Resort ligger vidunderligt mellem Isabergstoppen og Algustorpasøen i det vestlige Småland, tæt på skov og sø. Netop skoven og vandet er væsentlige elementer i langt de fleste af de mange aktiviteter, der tilbydes. Området er vidunderlig for kano-ture, stille og rolige turer uden eskimo roll der man drejer rundt 360 grader under vandet, men med mange andre eventyr på vandvejen.

Aktiviteter i Isaberg

De fleste danskere tænker måske på skisport, når de hører om Isaberg, men også om sommeren har Isaberg masser at byde på – mindst ligeså meget som om vinteren. Uanset om man er mest til cykel- eller vandreture, ridning, golf eller kano, så er Isaberg et idéelt udgangspunkt for dejlige oplevelser i naturen.

For eksempel kan du komme helt tæt på elgen ”Skovens Konge” i Isaberg Moosepark og opleve parkens 3 elge i naturlige omgivelser, eller du kan nyde en fantastisk udsigt over landskabet fra Isabergtoppen 308 meter over havet.

Som noget helt nyt har du nu også mulighed for at prøve kræfter med ”Eventyrsbanen” Isaberg Altitude, som er én lang sammenhængende udfordring, med kombinationer af klatring, sport, leg og eventyr – højt over jorden.

I op til 12 meters højde kan du bevæge dig mellem de 30 forskellige stationer i trætoppene via f.eks. zip-lines, balance-gang, line-baner, reb eller klatring. Det er adrenalinfyldt sjov og jublen for hele familien, så lad dig ikke afskrække – alle kan være med, da der er flere niveauer.

Til en aktiv ferie på Isaberg er der virkelig masser af oplevelser og aktiviteter lige rundt om hjørnet. Den smålandske natur omkring Isaberg er skøn og betagende med fjelde, søer og vandløb, mens den samtidig er tilgængelig – her må ”græsset gerne betrædes”. Pak madkurven og tag familien med ud i naturen!

Skal ferien have et mere kulturelt præg og indhold er der bestemt også muligheder for dét. Udover historiske indtryk fra Isabergs Industrimuseum kan du også lære om lokale håndværkstraditioner i værkstæderne ved Kallfeldts Læder, eller besøge andre af områdets små fine muséer.

Isaberg Mountain Resort

Isaberg Mountain Resort har 72 velindrettede og komfortable feriehuse med enten egen husholdning eller hotelservice og morgenmad i den tilknyttede restaurant "Höganloft". Centrets populære 4-stjernede campingplads har 72 standpladser med både el-udtag og kabel-TV.

På Isaberg er alle mulighederne for en hyggelig og aktiv ferie til stede. Med alle de sjove oplevelser og aktiviteter, stort set lige udenfor døren, kan familien samles om at gøre alle de ting, som giver mindeværdige oplevelser, god motion, ny spændende viden og bare afstressende ’ro i sjælen’.

Vinterferie

Isaberg er Sydsveriges største vintersportssted med hele 10 pister. Her er pister for alle, fra de letteste grønne til de mest udfordrende sorte. Børnene har deres helt eget område med to lette pister og "tallerken"-lifter. Børneområde ligger dejligt tæt på varmestuerne og andre bekvemme servicefaciliteter.

Isaberg har et ultramoderne system af snekanoner, der sammen med lys-anlæg ved alle pister sikrer en lang sæson med sjov i sneen. Liftsystemet er velfungerende og sikrer jer mest mulig tid ude på pisterne. Ude i terrænet er der flere varmestuer, og midt på området ligger Isabergshytten med café - perfekt til en tiltrængt pause.

Området har mere end 6 kilometer velpræparerede pister med op til 150 meters højdeforskel – det er den højeste forskel i hele Sydsverige. Her er mere end rigeligt til en både hyggelig og udfordrende mini-skiferie.

The archipelago outside Västervik in Småland

Turistbureauer i Småland

Her kan du finde kontaktinformationer og oplysninger på Smålands mange turistkontorer - det er altid let at finde den information du skal bruge.

Typical Swedish summer house in Småland

Hytteferie i Småland

I kan leje hytter ved stille søer, i dybe skove, oppe på Smålands højslette eller i byer og købstæder. Også i Småland finder I store variationer i prisklasser og i hytternes størrelse og indretning.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden