Sommer i Sverige - Den svenske legeplads

  • Summer in Sweden
    Summer in Sweden

    Johan Willner/VisitSweden

[text]

Pladser

Sverige er et rent slaraffenland for børnene om sommeren. VisitSweden har samlet det bedste af inspirerende forslag til aktiviteter i sommerferien. Så er det bare op til jer at vælge – vi garanterer for en sommer spækket med masser af gode oplevelser.

Shopping at Fomagruppen in Malmö

Shopping i Sydsverige

Det er stadig sådan, at den svenske kronekurs og priser gør det fordelagtigt at handle i Sverige. Mange ting koster det samme i svenske kroner som i danske kroner.

Concert at Nalen in Stockholm

Unikke Stunder

Svenskerne indsamler lige nu en million unikke stunder. Få tips om gode, ukendte og lokale steder og ferieoplevelser i Sverige. Kom og udforsk dem her!

Insane, a new attraction at Gröna Lund, Stockholm

Forlystelsesparker i Sverige

Giv børnene en rigtig god ferie…så bli’r hele familiens ferie en succes. Sverige har en lang række sjove forlystelses- og oplevelsesparker.

Kolmården, Scandinavia’s largest Wildlife Park

Dyreparker og zoologiske haver i Sverige

Er alle ikke bare vilde med at gå i zoologisk have? I Sverige kan man prale af sine egne oprindelige dur som elg, den brune bjørn, ulve, jærven og den meget sjældne arktiske ræv, der er så unik, at I ikke vil se den andre steder end i Sverige – og sandsynligvis kun i en dyrepark.

Dalsland Canoe Marathon

Aktiviteter i Dalsland

Her i en labyrint af søer, elve og Dalslands Kanal kan I boltre jer både på land og ikke mindst på vand.

Söderåsen national park in Skåne

Søderåsen Nationalpark

Tag sækken på ryggen, børnene i hånden og af sted på eventyr. Söderåsens Nationalpark er Skånes familievenlige vildmark.

Halland, Southern Sweden

Sommeraktiviteter i Halland

Det sydlige Halland ligger lige om hjørnet, så snart man kører i land i Sverige.

Marstrand in Bohuslän, West Sweden

Marstrand – Sveriges charmerende forpost mod vest!

Smukke solvarme klipper og en forfriskende havbrise – dét er vest-Sveriges skærgård!

Fjällbacka, West Sweden

Fjällbacka

Sommer-paradiset Fjällbacka ligger usædvanligt smukt placeret i den svenske skærgård cirka 125 kilometer nord for Gøteborg.

Tjust archipelago in Småland, Southern Sweden

Smålands Skærgård

Tjust Skærgård i det nordøstlige Småland er som skabt til oplevelser!

One of many beaches at Öland

Seværdigheder på Øland

Øland er en enestående ø i Østersøen. Formet som en asparges byder den lange ø på alt det bedste, I kan drømme om af en familieferie. Og så blot tre timers kørsel fra Danmark.

Kayking in Bohuslän, West Sweden

Kajak i Vestsverige

Stilhed. Kajakken glider lydløst gennem det blikstille vand mellem de mange små skærgårdsøer.

Bathroom at Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel er et glashotel, der eksploderer i farver, former, nydelse og smag.

Stockholm

Bestil brochurer og tilmeld dig nyhedsbrevet

Få de bedste tips til oplevelser i sommerferien.

Skånes Djurpark

En vild oase for hele familien Midt i Skåne, bare en time fra bro og færge kan I opleve Nordens vilde og tamme dyr, leg og eventyr i en fantastisk smuk natur på Skånes Djurpark.

Drakamöllan Gårdshotel

Få unikke madoplevelser på et komfortabelt og hyggeligt hotel med stolte traditioner, og som endda også udgiver egne kogebøger. Drakamøllan Gårdhotel ligger midt i det smukke Østerlen, i det sydøst...

Astrid Lindgrens Verden

Pippiland ligger i Vimmerby i det østlige Småland, knap 4 timers kørsel fra Helsingborg færgeleje eller Øresundsbroen. Her venter Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Karlsson på taget, Ronja...

Kulturen

Kulturen er et friluftsmuseum i det centrale Lund, fyldt med kulturhistoriske huse og miljøer du kan besøge.

Glasriket - en kæmpe turistattraktion

Glasriket er det almindeligt kendte navn for det sydøstlige hjørne af Småland mellem byerne Kalmar og Växjö. Området har en flere hundrede år lang tradition for fremstilling af glas.

Folkets Park

Folkets Park er oase midt i byen, hvor der er masser af oplevelser og aktiviteter til folk i alle aldre. I snart 125 år er folk kommet til Malmøs mest elskede mødested for at slappe af, more sig og...

Glimmingehus

Glimmingehus Slot

Nordens bedst bevarede middelalderlige borg.

Ängavallen

Der er ikke langt til et idyllisk luksus-ophold midt i naturen, med gourmet, økologi og tradition i fokus.

Ystad Saltsjöbad

Kom tættere på havet. Ystad Saltsjöbad har været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, underholdning og arbejde siden helt tilbage til 1897. Det er en klassiker, der hele tiden har...

High Chaparral

High Chaparral er ikke som andre forlystelsesparker! Her er oplevelser for alle sanserne, som det varer længe inden du glemmer. Lad dig selv henføre til et hjørne af verdenshistorien, der for altid...

Grevskabet Gränna-Visingsö

I den sydlige del af Sveriges næststørste sø, Vättern, som i øvrigt er Europas femtestørste, ligger den for mange danskere hemmelige perle Visingsö.

Sofiero Slot

Helsingborgs ”danske” slot omgivet af en vidunderlig slotspark. Det ligger smukt ned til Øresund, lige nord for Helsingborg, omgivet af en vidunderlig slotspark – og så var det den danske dronning...

Store Mosse Nationalpark

Store Mosse er et enestående moseområde med et rigt fugleliv. Her findes 40 kilometer vandrestier, hvor man kan gå tørskoet.

Ventrafiken

Gå om bord på en af Hven-trafikkens både, og nyd rejsen der byder på fantastisk udsigt over hav og kyst. Når I går i land kan i forvente en herlig og spænande dag på Hven.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden