Designbutikker i Malmø

[text]

Pladser

Hvis du vil undgå den slags overraskelser, så kan du bare tage over til Malmø hvor du finder et væld af helt specielle butikker med masser af ting og sager, som du ikke finder i Danmark.

Malmø er uden tvivl en af Sveriges hotteste designbyer

Kulturel mangfoldighed

Malmø er uden tvivl en af Sveriges hotteste designbyer med et stort udbud, både hvis I søger klassisk skandinavisk design og mere nyskabende, internationalt design.

Det er især Malmøs kulturelle mangfoldighed og nærheden til kontinentet, der skaber inspiration. I Malmø findes en speciel atmosfære, hvor man ikke går så voldsomt op i prestige, og hvor der gives stor plads til kreativitet og nye måder at tænke og udtrykke sig på.

I Malmø er man ikke så regelret. Her har unge kreative kunstnere de bedste forudsætninger for at vove lidt mere og gå nye veje. Her mødes stort og småt, nye konstellationer vokser frem, og der skabes nyt design, der afviger fra gængse normer og udfordrer. I Malmø kan I finde alt fra inspirerende formgivere og modeskabere til anerkendte designbutikker.

Design store “Aschebergsgatan 24” in Gothenburg

Svensk design

Det bedste sted at opleve og købe svensk design – er selvfølgelig i Sverige.

“Ecoluxury” by Swedish designer Camilla Norrback

Svensk mode – lige nu

Trendskabende, udfordrende, nytænkende og alligevel praktisk klædte kvinder? Og nogle af de mest stilige mænd i verden? Intet under, at man tager til Sverige for at finde og købe svensk modetøj.

Malmøs designerånd

I kan evt. begynde jeres jagt på Malmøs særlige ”designer-ånd” i Form/Design Center, der ligger centralt i byen i Hedmans gården ved ”Lilla torg”. Her finder I et bredt udbud af svensk og skandinavisk design.

Det er Sveriges første designcenter, grundlagt helt tilbage i 1964. Her i et gammelt kort magasin fra 1800-tallet har man skabt en spændende dynamik, hvor nyt design mødes med gamle funktioner og arkitektur.

Hvert år vises 20-25 udstillinger, som omhandler alt fra arkitektur og formgivning til industriel design og kunsthåndværk.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden