Seværdigheder omkring Gekås Ullared

  • Tullbron in Falkenberg, Halland
    Tullbron in Falkenberg, Halland

    halland.se

[text]

Pladser

Området omkring Gekås Ullared byder på en række forskellige oplevelser for alle i familien.

Underhold for eksempel børnene med et besøg på Hallands Väderö eller nyd blot at slappe af på badeanstalten i Varberg.

Gekås Ullared er uden tvivl en destination for sig selv, men hvorfor ikke få det meste ud af køreturen og besøge nogle af de mange spændende steder på vejen og i området?

Omkring 65 kilometer fra Helsingborg ligger Torekov, et smukt gammelt fiskerleje hvorfra man dagligt kan tage båden til Hallands Väderö, et naturreservat kun tre kilometer fra kysten som også er hjemsted for en af Sveriges største sælkolonier.

"Om sommeren forvandles Falkenberg til et populært badested og der findes også gode muligheder for lystfiskeri, kanosejlads, vandring og cykling."

Kun 20 minutters kørsel fra Gekås Ullared ligger Falkenberg. Byen, som blev grundlagt helt tilbage i 1200-tallet, er en af Hallands ældste og hyggeligste. Om sommeren forvandles byen til et populært badested og der findes også gode muligheder for lystfiskeri, kanosejlads, vandring og cykling.

Vest for Ullared ligger ferie- og badebyen Varberg, som blandt andet er kendt for sine lange sandstrande og hyggelige byliv. Nord for byens fæstning og Länsmuseet Varberg ligger badeanstalten Kallbadhuset, hvorfra man kan nyde det klare vand og en smuk udsigt ud over Kattegat.

Gekås Ullared outside Falkenberg

Falkenberg

I centrum er der et godt udbud af overnatningsmuligheder, restauranter og forlystelsesliv, mens byens teater- og revyforestillinger hvert år lokker tusinder af besøgende til.

Kallbadhuset in Varberg, Halland

Varberg

Uanset om I vælger at bo ude ved den forfriskende kyst, inde i det charmerende Varberg eller i de naturskønne landområder, der strækker sig ind i Halland, så vil I opleve høj kvalitet og et varieret udvalg af overnatningsmuligheder.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden