Shopping? Sverige er et eldorado!

 • Filippa K Second Hand
  Filippa K Second Hand

  © Tuukka Ervasti/ imagebank.sweden.se

 • Nudie Jeans
  Nudie Jeans

  © Ulf Lundin/imagebank.sweden.se

 • Sami handcraft
  Sami handcraft

  © Jessica Lindgren/imagebank.sweden.se

 • Glassblowing at Kosta Boda in Småland
  Glassblowing at Kosta Boda in Småland

  © Jan Simonsson/imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Stockholm, Gøteborg og Malmø er de hotteste steder i Sverige, når der shoppes igennem. Kik ind i de store svenske stormagasiner, der har alt under et tag: Svensk design and kunsthåndværk, mode og gaveartikler; en svensk ostehøvl kan man vel altid bruge…...  

Vild med svensk design? Kik ind i Designtorget kædens butikker i de tre store byer og find det seneste indenfor nyt nordisk design, der vel at mærke er til at betale.  

Vild med svensk mode? Check det store udvalg i Acnes førende butik på Norrmalmstorg i Stockholm, eller i Nudie Jeans konceptbutikken på Vallgatan 15 i Gøteborg. Er I i Malmø, så ta’ ind i J. Lindebergs flagskib af en butik på Södra Tullgatan 3. I de store forretningsgader i Stockholm, Gøteborg og Malmø finder I alle de førende svenske modemærker som Fifth Avenue Shoe Repair, Hope, Filippa K, J Lindeberg, WESC, Whyred og mange andre kvalitetsmærker.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Hvorfor er Malmø bare perfekt til en hyggelig shoppingtur? Ganske simpelt; I kan gå rundt til alle butikkerne og indkøbscentrene – næsten da!

Design store “Aschebergsgatan 24” in Gothenburg

Shopping i Gøteborg

I Gøteborg finder du en ideel blanding af stormagasiner, specialbutikker, gågader, shoppingcentre og små hyggelige sidegader.

Department store Åhléns in Stockholm

Shopping i Stockholm

Den berømte shopping gågade, Drottninggatan, skærer lige ned gennem midten af Stockholms centrum. Fra den ”høje” ende af gaden triller man forbi – og ind i – forretning efter forretning hele vejen ned til broerne over til Gamla Stan.

Traditional Sami jewellery

Samisk kunsthåndværk

Vil I ha’ en virkelig original souvenir med hjem fra jeres næste ferie i Sverige? Så kik efter samisk kunsthåndværk på jeres vej gennem samernes land i Nordsverige.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden