[text]

Skiløb for alle

I Sverige er der ca. 200 skisportssteder, som varierer fra familieindrettede steder med faciliteter og aktiviteter specielt til børn til større steder med livligt natteliv og masser af restauranter og barer. Dertil kommer nogle mere eksotiske skisportssteder langt mod nord, som specielt henvender sig til de mere risikovillige sjæle iblandt os. Her kan du stå på ski, efter at en helikopter har sat dig af, eller du kan løbe i pulversne.

  • Ski resort Funäsdalen

Ski resort Funäsdalen

I Sverige er der ca. 200 skisportssteder, som varierer fra familieindrettede steder med faciliteter og aktiviteter specielt til børn til større steder med livligt natteliv og masser af restauranter og barer. Dertil kommer nogle mere eksotiske skisportssteder langt mod nord, som specielt henvender sig til de mere risikovillige sjæle iblandt os. Her kan du stå på ski, efter at en helikopter har sat dig af, eller du kan løbe i pulversne.

Sjov i sneen og på isen

Et fælles træk for de svenske skisportssteder er løjper og pister af fremragende kvalitet. De er velholdt og velpassede, og dertil kommer et omfattende net af løjper på kryds og tværs gennem landskabet og masser af andre sjove oplevelser i sneen og på isen; f.eks. længere tur på skøjter, kørsel med hundeslæde, iskørsel og isklatring samt isfiskeri og kørsel med snescooter. Og i modsætning til mange andre skisportssteder i Europa er det ikke nødvendigt at bruge albuerne for at komme forrest i liftkøen her. Der er rigeligt med plads til alle.

Noget andet, du trygt kan regne med, når du bestiller en skiferie i Sverige, er hoteller af høj kvalitet – eller tilsvarende fine hytter, vandrerhjem osv. De fleste ligger inden for gåafstand (eller skiafstand) fra løjperne eller pisterne. 

Vi håber at kunne byde dig velkommen på skiferie i Sverige. Du vil synes om det!

I samarbejde med:

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden