Destinationer

  • View over Djurgården, Stockholm
    View over Djurgården, Stockholm

    © Ola Ericson/imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Stockholm var den første by overhovedet, der blev tildelt prisen som ‘Europas Grønne Hovedstad’ af EU i 2010. Gøteborg har sin helt egen ”Grønne Guide”, hvor besøgende i byen kan finde miljøvenlige attraktioner og begivenheder. Og Malmø er godt på vej til at blive verdensberømt for byens nye bæredygtige ”Västra Hamnen” kvarter og den generelt store miljø-indsats. Ta’ med på en øko-rundtur i en af Sveriges 3 store byer, og oplev, hvordan de fortsat prøver at blive mere og mere bæredygtige bysamfund.

Gør jer selv og Sverige en tjeneste, og anskaf jer et ”City Card” i den af de tre byer, I vil besøge. De kan købes på turistkontorer og mange hoteller. I får gratis rejse med alle offentlige transportmidler (det er i høj grad også miljøvenligt) og fri entré til mange af Stockholms, Göteborg og Malmøs utallige attraktioner, der ofte er certificerede som miljøvenlige. 

Eller I kan i bogstaveligste forstand sætte jeres eget – reducerede – CO2 aftryk ved simpelthen at gå rundt i byen eller komme rundt ved hjælp af de mange bycykler, der er til disposition overalt i byernes centrum.

Når Sveriges 3 største by er i stand til at blive mere bæredygtig og miljøvenlig, kan I vel også?

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden