Bondegårdsferie i Sverige

Det er en offentlig hemmelighed! Bondegårde er blevet trendy!  Og en ferie på en uspoleret bondegård midt i det bølgende svenske landskab er måske lige det, I behøver. Ligegyldigt om I skal skrive en bog, fri til hinanden eller overstå en lille krise sammen, eller måske give børnene en ferie med eventyret om rigtige køer, der laver rigtigt mælk!

  • Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Bondegårdsferie konceptet i Sverige er organiseret af sammenslutningen Bo på Lantgård (der bogstaveligt talt betyder: ”Bo på bondegård”). I kan vælge om I vil klare hele forplejningen selv eller bo som bed & breakfast. Med det sidste bliver det en sund og nærende ferie: Friske landæg, frisk hjemmebagt brød og kontakten til gårdens dyr. Og vælger I at klare jer selv, så får I helt lov til det. Ingen blander sig i jeres ferie – med mindre I selv ønsker det. Værterne holder sig pænt i baggrunden, men hvis I vil, fortæller de gerne om egnen, gården, landskabet, dyrene og alt det, der betyder noget på en bondegård.

Bo på Lantgård arrangerer sågar også bondegårdsferier med særlige temaer. Vælg mellem rideferie, fiskeferie eller motorcykelferie. Eller hvad med at tage med arbejdspladsen på et konferenceophold ude i den friske landluft? I kan bo i alt lige fra landhuse til gamle herregårde.

Her er et godt råd! Lad bare de fine festsko stå derhjemme, og medbring i stedet solidt fodtøj, der kan tåle at blive beskidt, og regntøj, så I også kan opleve landskabet, selvom solen ikke lige bager fra en skyfri himmel. Og ta’ badetøjet med, så I kan tage en svømmetur i en nærliggende sø eller snuppe en tur i gårdens sauna. Men skulle I glemme badetøjet, så går det nok. Hverken køer eller svenskere bliver skræmte af mennesker uden tøj!

Horse riding by Nature’s Best

Ridning med børnene

Fra de storslåede svenske fjelde og skovene mod nord til sandstrandene i syd byder Sverige på helt unikke muligheder for at tage på udflugt på hesteryg sammen med børnene.

Små lystfiskere

Kan dine børn lide at fiske? Eller kunne de tænke sig at prøve? Uanset hvad, er Sverige perfekt. Som eksempel kan nævnes Älvkarleby Sportsfiske og campingplads 140 km nord for Stockholm ved den nedre del af elven Dalälvan. Her er der masser af laks og havørred.

Family dog sled tour in Åre, Jämtland

Børn på fjeldet

Børn vil elske de svenske fjelde. De kan kaste sig ud i endeløse aktiviteter her, fra skiløb og skøjteløb til kørsel med hundeslæde og isfiskeri.

The troll glade in Hälsingland

Naturoplevelser i Sverige

Fra nordlyset, der i kaskader oplyser himmelen over vildmarken i Lapland, til de hvide sandstrande i Sydsverige – du vælger selv dine oplevelser.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden