Seværdigheder omkring Pippiland

  • Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland
    Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

    Astrid Lindgrens Värld

[text]

Pladser

Gå i Astrid Lindgrens fodspår og oplev de små idylliske byer hvor den kende forfatter voksede op og hentede inspiration till sine bøger.

I Vimmerby kommer scenerne fra Pippi Langstrømpe til live og gården hvor Lindgren voksede op er idag et spændende museum. I Sevedstorp, som nok er bedre kendt som ”Bullerby” – det var her Alle vi børn i Bullerby blev optaget – kan man opleve ægte svensk idyl, og i Kathult nordvest for Vimmerby ligger den gård, hvor Emil fra Lønneberg filmene blev optaget.

Skulle man blive mæt af Astid Lindgren-oplevelser ligger den smukke Norra Kvills Nationalpark kun en halv times kørsel fra Vimmerby. Parken er et godt eksempel på en traditionel svensk ”urskov”. Nationalparken blev etableret i 1927 for at bevare det artsrige område, som er hjemsted for flere sjældne urter og flere hundrede år gamle fyrretræer. Rundt i parken går der flere etablerede og afmærkede vandrerruter.

Fredensborgs Herregård i Vimmerby

Fredensborgs Herregård ligger naturskønt, kun 10 minutters bilkørsel syd for Vimmerby og Astrid Lindgrens Verden. Her er alt, hvad en familie kan ønske sig på deres ferie!

Hytter og sommerhuse i Vimmerby!

Oplev Småland i en skøn feriebolig!

Rumskulla Egen

Rumskulla Egen er et af Europas største træer og det ældste træ i Sverige. Kæmpen står mægtig og stolt på en skøn bakke nordvest for Vimmerby. Stammen nærmer sig de 14 meter, og træet er over 1000 ...

Best Western Vimmerby Stadshotel

Best Western Vimmerby Stadshotell er byens ældste hotel med aner tilbage til 1860'erne Hotellet ligger i hjertet af byen ved Store Torv. Her bliver I venligt modtaget med ægte smålandsk gæstfrihed.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden