Hultsfred

  • The Hultsfreds Music festival
    The Hultsfreds Music festival

    Rodrigo Rivas Ruiz/imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Denne dejlige og stemningsfyldte festival er altid en super-god og klassisk festival-oplevelse, med et bredt line-up af kendte og ’upcoming’ bands indenfor mange genrer.

På Hultsfred venter der i 2012, udover så meget andet, nogle rigtig store oplevelser med flere af rock-historiens ægte ”sværvægtere”.

Rockfestivalen i Hultsfred er den festival, der ligner vores egen Roskilde Festival mest – selvom den dog er noget mindre.

"Hultsfred - et ”Lille Roskilde” "

Her bliver der mulighed for at finde nogle af de navne, der har været med til at præge rockmusikken i årtier. Men der er også mulighed for at høre meget af det nye indierock, som for eksempel Bat For Lashes.

Hvor: Hultsfred
Hvornår: 14.-16. juni
Topnavne: The Cure, The Gaslight, Anthem, The Stone Roses
Pris: 1.500 danske kroner

Kalmar Castle

Kalmar

Sol, strand, shopping, samt kunst & kultur. Kalmar har det hele! Ganske tæt på finder du både Öland og Glasriket. Kalmar er en charmerende by, hvor fortid og nutid mødes i skøn forening. Historiske bygninger, brostensbelagte gader og smukke parker giver byen charme og karakter.

Peace and LOve festival in Borlänge

Musikfestival i Sverige

Musikfestivaler i Sverige - uanset om der er tale om klassisk musik, jazz, heavy metal eller folkemusik – har karakter af regulære byfester.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden