Göteborgs Kulturkalas

  • Event city Gothenburg
    Event city Gothenburg

    © Dick Gillberg/Göteborg & Co

[text]

Pladser

Tre dage efter at Way Out West fader ud og slukker lysene i skoven byder Göteborg velkommen til masser af oplevelser med Kulturkalaset.

Göteborgs Kulturkalas er en lille uges kulturunderholdning for hele familien, hvor de forskellige kunstarter nærmest er ved at falde over hinanden for at komme til.

Begivenheden spænder endnu videre end ”kultur” i traditionel forstand. Kulturkalaset åbner også for underholdning som vi kender det fra de bedste danske byfester og forlystelser, der kan aktivere far, mor og børn i alle aldre. Alt i alt er der mere end 1.000 programpunkter i den lille uge, hvor gader og stræder i Göteborg nærmest er helt ‘elektriske’.

Kulturkalaset er for hele familien, og alle aldersgrupper er da også repræsenteret blandt de besøgende. For eksempel udgør de unge mellem 15 og 21 år 16 pct. af de besøgende, og der kommer også mange børn. Det viser en undersøgelse foretaget af Kulturkalaset. Hver tiende gæst kommer fra udlandet. Mange af dem fra Danmark. Hvad: Göteborgs Kulturkalas

Hvor: Göteborg
Hvornår: 14.-19. august
Topnavne: Sven-Bertil Taube, Electric Boys, J-Son
Pris: Gratis

Gothenburg in West Sweden

Gøteborg

Gøteborg er en levende storby i international topklasse, Sveriges mad hovedstad i 2012 og porten til oplevelser langs den enestående svenske vestkyst.

Peace and LOve festival in Borlänge

Musikfestival i Sverige

Musikfestivaler i Sverige - uanset om der er tale om klassisk musik, jazz, heavy metal eller folkemusik – har karakter af regulære byfester.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden