Åmål Blues Fest

  • John Primer are coming to Åmål Blues Fest, 2013
    John Primer are coming to Åmål Blues Fest, 2013

    Tony Berg/Baretta Photo Group

[text]

Pladser

I dagene 5. – 8. juli er det ellers beskedne Åmål hele Sveriges, og Skandinaviens, hjemsted for den ægte blues-musik. Der er ægte folkelig blues-stemning i bybilledet og plads til alle, så gå ikke glip denne herlige folkefest i blues-musikkens tegn!

En af Sveriges mest rene bluesfestivaler, hvor man for en billig penge kan høre og opleve blues-musik fra mange forskellige lande. Navnene fra det store udland er måske ikke de største i genren.

Hvis man dog lige et øjeblik glemmer snob-effekten og tænker på, at blues-genren rummer nærmest uanede mængder af talent, betyder kendisfaktoren måske ikke alverden – især når man står i Åmål med en kold Pripps i hånden.

Hvor: Åmål
Hvornår: 5.-8. juli
Topnavne: Big Daddy Wilson, John, Mooney & Bluesiana, Blues Sisters
Pris: 415 danske kroner

Peace and LOve festival in Borlänge

Musikfestival i Sverige

Musikfestivaler i Sverige - uanset om der er tale om klassisk musik, jazz, heavy metal eller folkemusik – har karakter af regulære byfester.

Stockholm Jazz Festival

Stockholm Music & Arts Festival

Tag til Stockholm og brug dagene på at nyde musikoplevelser med kendte såvel som nye bands og ensembler – samtidig med at du oplever og udforsker byens utallige attraktioner og dejlige café- og natteliv.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden