Oplev Eurovision i Malmø

  • Loreen from Sweden – winner of ESC 2012
    Loreen from Sweden – winner of ESC 2012

    Emporia/Malmö Turism

[text]

Pladser

Oplev Eurovision i Malmø – en halv time med toget fra København. Ud over den store finale den 18. maj er der også mulighed for at få billetter til de i alt otte generalprøver og semifinaler i ugen op til, så hold udkig på ticnet.se. Danmark er med i semifinalen den 14. maj.

Men folkefesten i Malmø kan sagtens opleves uden billet! I hjertet af Malmø, på Gustav Adolfs Torg, får sponsorerne sin egen ’by’, Eurovision Village. Her vil der være storskærme, scener med live-underholdning og masser af gratis aktiviteter for Eurovision-fans. Den officielle natklub Club Euphoria i Slagthuset fyrer op for de klassiske Eurovision-hits i finaleugen og hver lørdag op til arrangementet.

Slagthuset, som ligger tæt på Malmö Centralstation, kommer også til at rumme VIP-delen Euro Club for deltagerne i konkurrencen, så der skulle være god mulighed for at spotte en grandprix-stjerne eller to.

Men folkefesten i Malmø kan sagtens opleves uden billet!

En mere stille og rolig Eurovision- oplevelse kan fås i Folkets Park, hvor den officielle fan-zone Euro Fan Café i smukke Moriska Paviljongen vil være et slaraffenland for grandprix-elskere fra Malmø og resten af verden. Parken kommer desuden til at rumme en udendørs storskærm, så flere kan nyde musikken og spændingen i den lune forårsaften.

Hold også udkig efter flere fan-zoner, storskærme og fester over hele byen. Følg med på malmotown.com.

Loreen from Sweden – winner of ESC 2012

Melodi Grand Prix i Malmø 2013

Så er der ikke længe til slaget om den europæiske musikscene´s mest glamourøse titel skal stå – og, ikke mindst, den årligt tilbagevendende konkurrence mod vores (må vi vel indrømme) dygtige svenske rivaler skal afgøres.

Restaurant Årstiderna in Malmö

Mad og drikke - i Malmø

Voksende interesse for det klassiske skånske køkken og lokalt producerede råvarer har skabt et reelt boom blandt de mange, og ofte mindre restauranter i Malmø varierede restaurationsliv.

Western harbour in Malmö

Malmø

Igennem de seneste årtier har byen udviklet en ny og unik identitet som en moderne europæisk storby med masser af kvaliteter og tilbud. Læs vores nye guide til Malmø her, med shopping, gå-ruter og restauranter.

Bar and restaurant Victors at Lilla torg in Malmö

Nattelivet i Malmø

Der er musik i luften i Malmø, når byen rigtigt kommer til live, når mørket falder på. Malmø vrimler med hyggelige caféer, pubber, barer og ”live” musiksteder. Ta’ over og vær med i festen.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden