Skovturen når nye højder i Isaberg

 • Isaberg in Småland
  Isaberg in Småland

  Isaberg/isaberg.com

 • Isaberg in Småland
  Isaberg in Småland

  Isaberg/isaberg.com

 • Family vaccation in Sweden
  Family vaccation in Sweden

  Ulf Huett Nilsson/VisitSweden

[text]

Pladser

Isaberg byder på nye eventyr for hele familien – bl.a. en helt ny ”Tree Top Adventure”-bane, der inviterer hele familien på skovtur i 15 meters højde.

At stå på platformen til svævebanen i 15 meters højde er ikke for de, der lider af højdeskræk, men for langt de fleste giver det et herligt sus og kildren i maven at kaste sig ud i det lange svæv henad wiren. Både børn og voksne i alle aldre hviner af fryd, når de suser afsted mellem trætoppene på Isabergs nye eventyrbane. Banen er et garanteret hit hos alle, der er vilde med adrenalinsus midt i den smukke svenske natur.

Der er bare noget med Sverige

Man kører af fra færgen eller over broen, og straks føles det hele lidt større og lidt vildere end derhjemme. Man fornemmer eventyret, og alle i familien eller vennergruppen er spændte på, hvad der nu venter af oplevelser bare få timer hjemmefra. Turen fra Helsingborg til Isaberg er hurtigt overstået på to timer, og ved ankomsten til Isaberg mødes du af det store skilt: ”Isaberg Tree Top Adventure – vågar du?”. Du vil bestemt ikke fortryde at have prøvet kræfter med en natur, vi ikke lige finder magen til derhjemme – også selvom det måske kræver lidt af en overvindelse for nogle.

Isaberg er måske for mange mest kendt som en oplagt skiferiedestination, men flere og flere får øjnene op for at Isaberg byder på mange andre oplevelser, når sneen ikke længere dækker skovbunden. Du bør bestemt opleve en tur med f.eks. klatrebaner, mountainbike-tur og et besøg i elgparken, der ligger lige ved siden af Isaberg Fritidsby, hvor du kan bo lækkert og bekvemt.

Eventyrbane og legeplads

Har I børn med i selskabet vil det uden tvivl vække jubel når de får øje på eventyrbanen – og ikke mindst den store legeplads, der ligger lige ved siden af banen og er fyldt med imponerende legeaktiviteter for både store og små. Her kan der både klatretrænes inden turen på eventyrbanen og, naturligvis, leges videre efter de udfordrende baner er klaret.

Eventyrbanens instruktører er meget pædagogiske og vant til at omgås ivrige børn, såvel som nervøse voksne, der skal begive sig ud på tråtops-eventyret. Princippet gælder dog altid, at det er vigtigt at især forældre forstår sikkerhedsinstruktionerne og påtager sig et medansvar for at sikre at alle børn også får en fantastisk oplevelse i trætoppene.

Op til 15 meters højde

Der er tre eventyrbaner at forsøge sig med – let, mellem og svær. Den sidste kræver en alder på 10 år, og det er fornuftigt i forhold til sværhedsgraden og, ikke mindst, højden på op til 15 meter! I alt kommer man gennem 34 forskellige platforme, enten med klatring eller med svævebane. Klatringen foregår på så forskellige ting som bænke, ski, kælke og andet, der svæver i luften, og svævebanerne går af og til henover bækken, der løber igennem parken, hvilket ikke gør suget i maven mindre, når man drøner fra den ene platform til den anden.

Det er en både sjov, spændende og udfordrende oplevelse at komme igennem de tre baner. Både for børn og voksne. Især den sidste bane giver virkelig fornemmelsen af den storslåede svenske natur – og de vilde højder, man kommer op i, giver heftige sug i maven. Du vil naturligvis altid være i trygge hænder og med erfarne instruktører lige i nærheden til at give tips og gode råd.

Mountainbike og elgpark

Sammen med familien eller dine venner kan du sagtens tilbringe mange fantastiske dage med sjov og action-oplevelser i Isaberg. Service og kvalitet er i top, med nyrenoverede hytter, helt nye mountainbikes og meget mere. Der er flere virkelig gode og udfordrende mountainbike-baner, der nok skal give sved på panden.

Isabergs elgpark er bestemt et besøg værd, da du her har muligheden for at komme helt tæt på de majæestætisk store dyr. Også dette møde vil minde dig om, at naturen i Sverige virkelig på mange måder bare er større og mere imponerende end den hjemlige – og det er kun få timer hjemmefra.

Er du til store natur- og action-oplevelser, frisk luft og mange gode grin, så tag familien og/eller vennerne med til Isaberg. Den nye eventyrbane løfter begrebet ”skovtur” til nye højder og giver de fleste blod på tanden til endnu flere eventyr i Sverige.

Fakta:

 1. Isaberg ligger to timers kørsel fra Helsingborg

 2. Den nye eventyrbane består af tre forskellige baner med i alt 34 platforme. Grøn og blå bane er fra 8-9 år og op, den sværeste bane er for børn over 10 år. Børn under 12 år skal følges med voksne, maks. to børn pr. voksen. Banen kan bookes af enkeltpersoner eller af grupper

 3. Isaberg byder desuden på tre forskellige mountainbike-baner med udfordringer på alle niveauer

 4. Elgparken ligger fem minutters gang fra Isaberg Fritidsby, hvor der er 72 hytter til udlejning

 5. Der tilbydes også kanoudlejning og fiskemuligheder på Isaberg

 6. Om vinteren er Isaberg især kendt som skidestination – Sydsveriges største med 10 pister
Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

Efterårsferie i Astrid Lindgrens Verden

Besøg Astrid Lindgrens Verden i efterårsferien. Emil, Pippi og alle de andre venter på at lave sjov og løjer.

The island of Hven in the middle of the Öresund

Barnas sommer i Skåne

Sykkelstiene i Skåne er supre for barnefamilier, og mange av veiene leder til flere kilometer lange hvite sandstrender. Barna elsker også attraksjoner som dyrehager, middelalderborger, vannland og dressintråkking.

Nature's Best arrangement Fjällhästen in Lapland

Ferie på hesteryg i Sverige

Et himmerige for både hest og rytter – Sverige er et af de lande i Europa, der har flest heste pr. indbygger.

Kayaking at Island Borgen in Stockholm archipelago

Eventyr & Sport

I Sverige kan I opleve masser af spændende sportsaktiviteter – i takt med årstiderne

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden