Skiløb i Sverige

 • Swedish Lapland
  Swedish Lapland

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • Skiing in Swedish Lapland
  Skiing in Swedish Lapland

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • Skiing in Åre
  Skiing in Åre

  © Henrik Trygg/VisitSweden

[text]

Pladser

Skisportsstederne i Sverige ligger spredt fra Riksgränsen over polarcirkelen længst mod nord ned over rygraden i de svenske fjelde mod nordvest for derefter at sno sig mod øst til Dalarna. Og med den nordlige beliggenhed kan de fleste skisportssteder garantere, at der er sne mellem jul og påske. Du kan altså stå på ski i Sverige med midnatssolen eller nordlysets kalejdoskopiske lysshow som baggrund. Hvor i verden kan man ellers gøre det?

Ski resort Funäsdalen

Skiløb for alle

I Sverige er der ca. 200 skisportssteder, som varierer fra familieindrettede steder med faciliteter og aktiviteter specielt til børn til større steder med livligt natteliv og masser af restauranter og barer. Dertil kommer nogle mere eksotiske skisportssteder langt mod nord, som specielt henvender sig til de mere risikovillige sjæle iblandt os. Her kan du stå på ski, efter at en helikopter har sat dig af, eller du kan løbe i pulversne.

Fjällvallen, Åre

Snow parks i Sverige – med store udfordringer

Hvad gør du, når du vil stå alpint og ungerne vil teste dem selv i en snow park? Vælger et vintersportssted med gode alpine mulighed for …. og en suveræn snow park til dem.

Skiing in Åre, Jämtland

Skiferie i Sverige 2013

Skiferie i Sverige betyder skiløb og sjov i sneen for familie og venner. Der er stor variation i at stå på ski i Sverige og pisterne passer både for begyndere og avancerede skiløbere.

Nature's Best arrangement Åre Sleddog Adventures

Oplev vinter-Sverige fra hundeslæde

Ture på hundeslæde oppe nord for Polarcirklen eller i de svenske fjelde er en oplevelse for livet.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden