[text]

Oplev Sverige fra hundeslæde

Lær hvordan man håndterer en samling slædehunde på et af de store vintersportssteder eller kast al forsigtighed over bord og ta’ med ud på et ægte hundeslæde-eventyr i de svenske fjelde eller i Lapland. Når først I har lært hvordan det er, kan I tage på længere guidede ture ud i vinterlandet, og opleve det store udendørs.

  • Nature's Best arrangement Åre Sleddog Adventures

Nature's Best arrangement Åre Sleddog Adventures

Lær hvordan

Vinteren i de svenske fjelde og oppe i Lapland er magisk. Og at opleve og udforske den med jeres helt eget spand af slædehunde er noget meget specielt. Mange skisportssteder i Sverige tilbyder ture med hundeslæde, ledet af en rutineret hundeslædefører. Det er en rigtig god måde at lære sporten at kende, før I selv kan tage af sted på en heldags tur med en slædefører. Skisportssteder som Åre, Kläppen og Säfsen i fjeldene og Hemavan-Tärnaby, Riksgränsen og det berømte ICEHOTEL oppe i Lapland tilbyder alle hundeslædeture af kortere og længere varighed.

Når først I kan tackle hundene …

Hvad kommer I til at opleve på heldags hundeslædetur i Nordsverige eller i Lapland? Man rejser ofte i små grupper på mellem 5 og 8 personer, med en erfaren instruktør i spidsen. I kommer til at lære, hvordan man tager sig af hundene, og hvordan man lever – og overlever – i temperaturer under frysepunktet. I og hundene vil kunne klare mellem 15 og 40 km. pr. dag gennem den uberørte vildmark, over frosne søer, skovstrækninger og med udsigt til alpine landskaber, gletsjere o.l.   Læs meget mere om hundeslædeture her.

I kommer aldrig tættere på naturen i Sverige end fra en hundeslæde.

I samarbejde med:

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden