[text]

På snescooter gennem Lapland

I kan vælge forskellige typer af safari, lige fra 5 dages ”langt ud i vildmarken” safari langs Polar cirklen over safarier i råt bjergterræn til familievenlige safarier, der også indeholder udflugter med bæltekøretøjer.

  • Snowmobile in Swedish Lapland

Snowmobile in Swedish Lapland

Hvad kan I forvente?  Snescooter safarier kan være skræddersyede og tilrettelagte i detaljer, inklusive vildmarks-frokoster, same-middage i ægte lappe koter, saunabesøg, bad i udendørs badetønder – dog med opvarmet vand, overnatninger i fjeldhytter, hygge rundt om lejrbålet og isfiskeri. I kan også komme til at køre race på frosne søer med mountainbikes, biler eller snescooter. Der er oplevelser nok i vente.

Nogle ture er velegnet til ikke så rutinerede begyndere, mens andre, f.eks. turen langs Polar cirklen eller snescooter safarierne på fjeldet kræver både god fysisk form og rutine i at håndtere snescooteren. Ellers bliver chancen for at komme frem i et stykke noget mindre…..

Det er også en god idé at have en afslappet holdning til f.eks. farlige sneforhold eller andre uforudsete omstændigheder, der nemt kan føre til, at planerne må ændres. Man spøger ikke med vejret på de kanter!

Ta’ mod et godt råd! Glem alt om smart undertøj! Sørg for at få godt med termo undertøj med, inklusiv bedstefars gamle solide heluldne lange underbukser. Det er koldt, og farten på scooteren gør det endnu koldere. Ta’ også badetøj med til saunaen – og et par ruller toiletpapir!

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden