Golf i Sverige

  • Golf in Skåne
    Golf in Skåne

    © Michael Denker/skane.com

[text]

Pladser

Så tæt på - så mange muligheder. Golf er en sport under stor udvikling i det meste af Sverige.

Bare i det sydlige Sverige finder vi mere end 145 golfbaner, og mere end 40.000 danskere tager hvert år til Sverige med det hovedformål at spille golf. Du finder mere information og tilbud her: www.golfsverige.dk

En éndagstur behøver ikke at involvere længere rejsetid end til en dansk golfbane, og i Sverige finder du golfbaner, der slår udbuddet i de fleste lande på både pris og kvalitet.Vælger du at tage en éndagstur fra Malmø, så har du mere end 15 golfbaner at vælge imellem indenfor under 45 minutters rejsetid.

Bro Hof Slott Golf Club, just outside Stockholm

Golfbaner i Sverige

Sveriges geografi giver golfspillere meget at vælge imellem. Her finder du en liste over nogle af de bedste skov- park og linksbaner i de forskellige regionerne i landet.

Kalmar Golf Club in Småland

Den svenske golfsæson

Selv om de svenske golfbaner hovedsageligt er forbeholdt medlemmerne, er det ret nemt booke en starttid på de baner.

Der findes masser af udflugtsmål og oplevelser – så tag bare familien med

Der er som regel god plads på golf-banerne i Sverige og samtidig er det let blot at møde op, betale ”green fee” og gå i gang med at spille. Gæstespillere er nemlig mere end velkomne de allerfleste steder; dog skal man sørge for at medbringe sin spilletilladelse (kort) fra klubben derhjemme til forevisning. Det er værd at nævne at det ovenikøbet generelt er billigere at spille i Sverige end i Danmark.

Blandede landskaber

De danske golfspillere har taget Sverige til sig, og det er der ikke noget at sige til. Sverige kan byde på en enorm variation af golfbaner, idet landet er velsignet med meget blandede landskaber og anderledes kuperede udfordringer. Naturen er i sig selv en velanlagt, udfordrende golfbane, med smukke udfordringer i form af vandløb, bakkedale og vindblæste kystområder.

I Sverige kan golfturen kombineres med alt, hvad hjertet begærer. Spa-ophold, slotsferie og gastronomi-oplevelser tilbydes ofte i direkte forbindelse med golf, men herudover er det kun fantasien, der sætter grænsen.

I Sverige er golf for alle

Helsingborg byder på omtrent lige så mange baner indenfor samme afstand og også Gøteborg har et væld af baner i området omkring indgangen til Sverige. I Sverige er golf for alle. Dresscode og handicap-begrænsninger ses sjældent, og greenfee-spillere modtages med åbne arme. Man får virkelig noget for pengene. For omkring 300 danske kroner kan man mange steder spille hele dagen.

Sverige er et land, der gør sig gældende i den absolutte elite. Fremragende golfspillere som Annika Sörenstam, samt Jesper Parnevik og Henrik Stenson, har medvirket til at løfte Sverige som en golfnation, og banerne lever som værter for blandt andet Scanplan-, Europa-, Telia- og Challenge-touren fuldt op til disse spilleres færdigheder.

Golf in Båstad, Skåne

Golf i Skåne

At kalde Skåne for et golfparadis er ingen overdrivelse – med over 70 baner at vælge imellem siger det næsten sig selv.

Båstad golfcourse, Skåne

Golfbaner i Skåne

Der skal noget til for at kunne kalde sig selv for den bedste. Men med over 70 førsteklasses golfbaner indenfor kun 1½ times kørsel har Skåne et solidt argument.

Golf in Småland

Golf i Småland

Småland rummer dybe skove, fredelige enge og glitrende søer og meget mere. Sætter du kursen mod denne region venter der med andre ord mange herlige golfoverraskelser.

Kalmar Golf Club in Småland

Golfbaner i Småland

Golfbanerne i Småland har høj klasse og er kendte for deres kvaliteter. Her kan I spille fra tidlig forår til sent efterår, og enkelte baner har sågar åbent hele året rundt. I kan helt sikkert finde baner, der passer lige til jeres ønsker.

Eda Golf Club in Värmland

Golfbaner i Värmland

Her finder du en liste over nogle rigtigt gode golfbaner i Värmland.

Stora Lundby Golf Club in West Sweden

Golf i VestSverige

Mange forbinder den svenske vestkyst med idylliske skærgårdssamfund som for eksempel Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Fiskebäckskil og øen Marstrand. Det er naturligvis med rette. Men det er golfbanene, der ligger lige i nærheden af skærgårdssamfudene, som er de virkelige guldkorn.

Golf in Sweden

Golfbaner i Vestsverige

I Vestsverige kan I få masser af gode golfoplevelser på nogle rigtigt fine baner, der ligger spredt i de naturskønne omgivelser rundt om i regionen.

Karlstad Golf Club in Värmland

Golf i Värmland

Regionen Värmland ligger omtrent midt i Sverige og grænser op til Västra Götalands len, Dalarnas len og Örebro len.

Eda Golf Club in Värmland

Golfbaner i Värmland

Her finder du en liste over nogle rigtigt gode golfbaner i Värmland.

Golf at Comfort Hotel Royal in Säffle, Värmland

GolfSverige.dk

Golf i Sverige. Mere end 130 svenske golfbaner på dansk. Indhent gratis tilbud på din golftur til Sverige, kvit og frit. Din officielle guide til golf i Sverige.

 

I samarbejde med:

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden