Midnight sun in Swedish Lapland (Photo: Tomas Utsi/imagebank.sweden.se) Summer in Central Sweden (Photo: Johan Willner/imagebank.sweden.se) View over Stockholm (Photo: Ola Ericson/imagebank.sweden.se) Harbour of Gothenburg (Photo: Göran Assner/imagebank.sweden.se) Beach huts in Southern Sweden (Photo: John Sander/imagebank.sweden.se) Möllevångstorget in Malmö (Photo: Leif Johansson/bildarkivet.se)

Din rejseguide til Sverige

Ferie i Sverige - Din rejseguide til familieferie, naturoplevelser og wellness i Sydsverige, tøsetur til Malmø, kultur og leg i Gøteborg, vennerejse til skiferie i nordlige Sverige eller shopping i Stockholm. Vi håber I finder inspiration og tips, og siger velkommen til Sverige!


Summer in Sweden

Sommer i Sverige

Her finder du vores guide til jeres sommer i Sverige med forslag til aktiviteter, ophold og hygge i ferien.

Bro Hof Slott Golf Club, just outside Stockholm

Golfbaner i Sverige

Sveriges geografi giver golfspillere meget at vælge imellem. Her finder du en liste over nogle af de bedste skov- park og linksbaner i de forskellige regionerne i landet.

Concert at Nalen in Stockholm

Unikke Stunder

Svenskerne indsamler lige nu en million unikke stunder. Få tips om gode, ukendte og lokale steder og ferieoplevelser i Sverige. Kom og udforsk dem her!

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Hvorfor er Malmø bare perfekt til en hyggelig shoppingtur? Ganske simpelt; I kan gå rundt til alle butikkerne og indkøbscentrene – næsten da!

Asparagus, a specialty of Skåne

Skånske Madoplevelser

Skånske Madoplevelser er et samarbejde mellem Skånes bedste restauranter, kroer og gæstgiverier, der har sluttet sig sammen for at bevare og fortsat udvikle den unikke, autentiske og originale skånske kogekunst.

Stensjöby in Småland

Småland

I dag er det muligt, ja, faktisk ganske let, for alle at komme til det ægte Småland! - "De røde hytters land".

Mountain biking in Björkliden, Swedish Lapland

Cykelferie i Sverige

Hvordan skal den perfekte cykelferie se ud? Skal det være stille dage, hvor I bare ruller gennem Sydsveriges bløde landskab eller langs kysten på ”Höga Kusten” i Nordsverige? Eller skal det være det hvide ud af øjnene i fuld fart ned ad en fjeldvej? Eller en afslappet tur langs f.eks. Göta Kanal? Eller hvad med en bade-cykelferie langs kystvejene i Vestsverige? Sverige har udfordringer til alle slags cykler og cyklister!

Camping in Sweden

Camping og hytter i Sverige

Campinglivet passer bedst til dem, der vil have det godt. Vil du have det luksuriøst eller enkelt? Vil du være i fred eller træffe nye mennesker? Vil du have det roligt eller livligt? Vil du bo komfortabelt eller midt i naturen? Så er camping i Sverige noget for dig!

SPA in Sweden

Spa- og Wellness-destinationer i Sverige

Sverige er “mulighedernes land” indenfor Spa og Wellness. Vælg selv de perfekte rammer for dit ophold.

Hotel Tylösand Spa

Spa i Halland

I Halland findes en levende tradition for spa- og kurophold. De første badehoteller blev grundlagt i Varberg tilbage i midten af 1900-tallet, og byens ”Kallbadhus” er et enestående bevis for spa-traditionerne i Halland.


Kommende arrangementer i Sverige Bookable accomodation

  • Umeå – Europæisk Kulturhovedstad 201401 januar - 29 januar
  • 15 august - 16 august
  • Lidingöloppet26 september - 27 september
Vis alle arrangementer

Book online via VisitSwedens partnere

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden