Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

joulukuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Oopperan kummitus 14 syyskuu 2016 - 18 joulukuu 2016
  Oopperan kummitus

  Rakastettu musikaali Oopperan kummitus on Tukholman kuninkaallisen oopperan ohjelmistossa syksyllä 2016. Pääroolia esittää West End –musikaaleistakin tunnettu, arvostettu Peter Jöback. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta ja osta lippusi ajoissa.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Thomas Shütte Modernassa 08 lokakuu 2016 - 15 tammikuu 2017
  Thomas Shütte Modernassa

  Saksalainen Thomas Shütte on yksi aikansa tunnustetuimpia taiteilijoita. Hänet tunnetaan parhaiten veistoksista, mutta kokoelma sisältää lisäksi installaatioita, pienoismalleja, piirroksia sekä akvarelleja. Kyseessä on ensimmäinen Shütten töitä laajasti esittelevä näyttely Ruotsissa.

  Location: Tukholma
 • Naisten käsipallon EM-mestaruuskisat 04 joulukuu 2016 - 08 joulukuu 2016
  Naisten käsipallon EM-mestaruuskisat

  Joulukuussa järjestettävissä käsipallon EM-kisoissa kilpaillaan viidellä eri paikkakunnalla: Tukholma, Kristiansstad, Malmö, Helsingborg ja Göteborg. Katso lisää ja varaa paikkasi!

  Location: Tukholma, Kristiansstad, Malmö, Helsingborg, Göteborg

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden