Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

huhtikuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät 09 joulukuu 2015 - 02 toukokuu 2016
  Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät

  Samalla koominen ja vakava ooppera Figaron häät Tukholman kuninkaallisen oopperan ohjelmistossa 9.12. alkaen. Lue lisää oopperan kotisivuilta ja varaa liput ja matkat ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Adam Lambert keikkailee Tukholmassa 23 huhtikuu 2016
  Adam Lambert keikkailee Tukholmassa

  Amerikkalainen poptähti Adam Lambert esiintyy Tukholmassa 23. huhtikuuta. Hän ponnahti julkisuuteen vuonna 2009 osallistuttuaan musiikkiohjelma American Idoliin ja julkaisi samana vuonna menestyneen albuminsa ”For Your Entertainment”. Keväällä 2015 Lambert julkaisi uuden albumin ”The Original High”, jonka parissa hän nyt keikkailee. Kiertue ei tule Suomeen. Osta lippusi Tukholman keikalle ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Lakritsifestivaalit Tukholmassa 23 huhtikuu 2016 - 24 huhtikuu 2016
  Lakritsifestivaalit Tukholmassa

  Vuosittain järjestettävät Lakritsifestivaalit ovat yhtä juhlaa lakritsin rakastajille. Tule maistamaan uusia makuja ja kokeilemaan jännittäviä aktiviteetteja. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Tukholma

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden