Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

maaliskuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät 09 joulukuu 2015 - 02 toukokuu 2016
  Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät

  Samalla koominen ja vakava ooppera Figaron häät Tukholman kuninkaallisen oopperan ohjelmistossa 9.12. alkaen. Lue lisää oopperan kotisivuilta ja varaa liput ja matkat ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Ellie Goulding keikkailee Tukholmassa 03 maaliskuu 2016
  Ellie Goulding keikkailee Tukholmassa

  Brittiläinen poptähti Ellie Goulding keikkailee Tukholmassa 3. maaliskuuta 2016. Hänen artistiuransa on ollut viime vuodet nousukiidossa ja hänet tunnetaan etenkin menestyneestä superhitistä ”Love Me Like You Do”. Nyt Goulding on uuden Delirium -albuminsa kiertueella, jota ei nähdä Suomessa. Osta lippusi Tukholman konserttiin ajoissa!

  Location: Tukholma
 • Planet Earth suurella valkokankaalla 05 maaliskuu 2016
  Planet Earth suurella valkokankaalla

  5. maaliskuuta on mahdollisuus nähdä kuuluisa Planet Earth -dokumentti 280 neliömetrin valkokankaalta Ericsson Globe -areenalla. Dokumenttielämyksen lisäksi Prahan filharmoninen orkesteri soittaa musiikkia George Fentonin albumilta livenä näytöksen aikana. Varaa liput tähän maagiseen tapahtumaan!

  Location: Tukholma

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden