Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

syyskuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Taiteilijanäyttely Konstakademissa 11 helmikuu 2016 - 04 syyskuu 2016
  Taiteilijanäyttely Konstakademissa

  Konstakademin taiteilijanäyttely käsittelee taiteilijan roolia  läpi historian ja tutkii miten eri aikakausien ideologiat ja arvot heijastuvat teoksiin. Näyttelyssä on esillä yli 100 teosta taidehistorian merkittävimmiltä nimiltä kuten Rubens, Renoir,  Picasso ja Cindy Sherman.

  Location: Tukholma
 • Hornstullin markkinat 02 huhtikuu 2016 - 30 lokakuu 2016
  Hornstullin markkinat

  Suositut Hornstullin markkinat järjestetään viikonloppuisin klo 11-17 aina lokakuun loppuun saakka. Nuuski markkinatunnelmaa, poimi lounasta ruokarekoista ja tee vaate-, design- ja levylöytöjä. Muista ottaa käteistä mukaan!

  Location: Tukholma
 • Andy Warholin näyttely Artipelagissa 15 huhtikuu 2016 - 25 syyskuu 2016
  Andy Warholin näyttely Artipelagissa

  Kesän kuumin taidenäyttely? Poptaiteen ikoni Andy Warholin töitä esillä Artipelagissa. Tukholman saaristossa sijaitsevaan Artipelagiin pääset kesäaikaan laivalla 1,5 tunnissa Tukholman Nybroplanilta.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa 20 toukokuu 2016 - 02 lokakuu 2016
  Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa

  Millesgårdenin isossa kesänäyttelyssä nähdään tänä vuonna Josef Frankin teoksia. Näyttely koostuu neljästä eri osasta:  arkkitehtuuri, valokuvaus, muotoilu, Josef Frankin  kuvioita kankaiden, tapettien ja kalusteiden parissa. Mikäli sää suosii, kannattaa poiketa myös Millesgårdenin upeassa veistospuistossa.

  Location: Tukholma
 • Yayoi Kusama - in Infinity 11 kesäkuu 2016 - 11 syyskuu 2016
  Yayoi Kusama - in Infinity

  Tänä kesänä Tukholman Moderna Museetissa ja ArkDesissa nähdään japanilaisen taiteilija Yayoi Kusaman teoksia. Japanilainen Kusama on yksi aikamme tunnetuimmista kansainvälisistä nykytaiteilijoista. Hänen teoksissaan toistuvat surrealismi, minimalismi, pop-taide ja psykedelia. Näyttelyssä nähdään erityisesti hänen kiinnostuksensa muotia ja designia kohtaan. Tästä et halua jäädä paitsi!

  Location: Tukholma
 • North Sea Tall Ships Regatta 03 syyskuu 2016 - 06 syyskuu 2016
  North Sea Tall Ships Regatta

  Komeat purjelaivat saapuvat Göteborgiin syyskuussa. Laivoihin on vapaa pääsy ja samalla tarjoutuu mahdollisuus tutustua myös niiden miehistöön.

  Location: Göteborg
 • Helsingborg marathon 03 syyskuu 2016
  Helsingborg marathon

  Jäikö Tukholman maraton väliin? Vai etkö malta odottaa ensi vuoteen? Osallistu Helsingborgissa syyskuun alussa juostavalle maratonille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.8.

  Location: Helsingborg
 • Tjejmilen 03 syyskuu 2016
  Tjejmilen

  Ruotsin suurin naisille suunnattu juoksutapahtuma Tjejmilen juostaan syyskuun alussa Tukholmassa. 10 kilometrin pituinen reitti kulkee Gärdetin ja Djurgårdenin upeissa maisemissa. Reitti on helpohko, joten tänne uskaltaudut mukaan!

   

  Location: Tukholma
  Website:
 • Vaellustapahtuma Eurorando 10 syyskuu 2016 - 17 syyskuu 2016
  Vaellustapahtuma Eurorando

  Skånessa järjestettävä Euroopan suurin vaellustapahtuma Eurorando tarjoaa valittavaksi  100 vaellusreittiä teeman ja vaikeustason mukaan sekä paljon ohjelmaa ja osallistujia ympäri maailmaa. 

  Location: Skåne
 • Tukholman puolimaraton 10 syyskuu 2016
  Tukholman puolimaraton

   Haaveiletko osallistumisesta Tukholman maratonille? Ota välitavoitteeksi Stockholm halvmaraton. Puolimaratonin reitti kulkee usean Tukholman nähtävyyden ja maamerkin ohitse, eikä matka tunnu niin pitkältä maisemia ihaillessa.

  Location: Tukholma
 • Oopperan kummitus 14 syyskuu 2016 - 18 joulukuu 2016
  Oopperan kummitus

  Rakastettu musikaali Oopperan kummitus on Tukholman kuninkaallisen oopperan ohjelmistossa syksyllä 2016. Pääroolia esittää West End –musikaaleistakin tunnettu, arvostettu Peter Jöback. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta ja osta lippusi ajoissa.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Backyard Babies Gröna Lundissa 16 syyskuu 2016
  Backyard Babies Gröna Lundissa

  Vuonna 2008 tauolle jäänyt bändi palasi viime vuonna takaisin uudella albumillaan ”Four by Four” ja keikkailee nyt energisempänä kuin koskaan!

  Location: Tukholma
 • Kistaloppet 17 syyskuu 2016
  Kistaloppet

  10 kilometrin mittainen Kistaloppet juostaan tänä vuotta jo 7. kertaa. Kyseessä on tasainen yhden kierroksen reitti, jota pidetään yhtenä Tukholman nopeimmista 10 km reiteistä. Haasta itsesi uuteen ennätykseen!

   

  Location: Tukholma
 • Maastojuoksutapahtuma Lidingöloppet 23 syyskuu 2016 - 25 syyskuu 2016
  Maastojuoksutapahtuma Lidingöloppet

  Lidingöloppet on maailman suurin maastojuoksutapahtuma, jossa osallistuja voi valita mieleisensä neljästä eri pituisesta reitistä. 30 km reitti on tunnetuin. Tämä erittäin vaikea ja mäkinen reitti vaatii juoksijalta hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, sillä nousujen määrä on suuri etenkin reitin viimeisellä puoliskolla.

  Location: Tukholma
 • Kim Crimson Tukholmassa 30 syyskuu 2016 - 01 lokakuu 2016
  Kim Crimson Tukholmassa

  Brittiläinen progebändi Kim Crimson esiintyy Tukholmassa kahtena peräkkäisenä päivänä syyskuun lopussa.

   

  Location: Tukholma

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden