Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

kesäkuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Taiteilijanäyttely Konstakademissa 11 helmikuu 2016 - 04 syyskuu 2016
  Taiteilijanäyttely Konstakademissa

  Konstakademin taiteilijanäyttely käsittelee taiteilijan roolia  läpi historian ja tutkii miten eri aikakausien ideologiat ja arvot heijastuvat teoksiin. Näyttelyssä on esillä yli 100 teosta taidehistorian merkittävimmiltä nimiltä kuten Rubens, Renoir,  Picasso ja Cindy Sherman.

  Location: Tukholma
 • Hornstullin markkinat 02 huhtikuu 2016 - 30 lokakuu 2016
  Hornstullin markkinat

  Suositut Hornstullin markkinat järjestetään viikonloppuisin klo 11-17 aina lokakuun loppuun saakka. Nuuski markkinatunnelmaa, poimi lounasta ruokarekoista ja tee vaate-, design- ja levylöytöjä. Muista ottaa käteistä mukaan!

  Location: Tukholma
 • Tukholman kaupunginteatteri: Fosterlandet 02 huhtikuu 2016 - 12 kesäkuu 2016
  Tukholman kaupunginteatteri: Fosterlandet

  Suomalaisista sotalapsista kertova, eeppinen sukutarina pyöri Göteborgissa täysille katsomoille. Suomalais-ruotsalaisena yhteistyönä toteutettu näytelmä nähdään nyt Tukholman kaupunginteatterin näyttämöllä. Se sisältää aineksia teatterinjohtaja Anna Takasen omasta elämästä.

  Location: Tukholma
 • Andy Warholin näyttely Artipelagissa 15 huhtikuu 2016 - 25 syyskuu 2016
  Andy Warholin näyttely Artipelagissa

  Kesän kuumin taidenäyttely? Poptaiteen ikoni Andy Warholin töitä esillä Artipelagissa. Tukholman saaristossa sijaitsevaan Artipelagiin pääset kesäaikaan laivalla 1,5 tunnissa Tukholman Nybroplanilta.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Bonniersin taidehallin juhlanäyttely 11 toukokuu 2016 - 28 elokuu 2016
  Bonniersin taidehallin juhlanäyttely

  Bonniers konsthall avaa ovensa ja juhlistaa Maria Bonnier-Dahlin säätiön 30-vuotisjuhlavuotta. Säätiö on tukenut nuoria taiteilijoita jo 30 vuoden ajan ja nyt kaikki  76 apurahan saanutta taiteilijat esittelevät teoksiaan ja tarjoavat palan ruotsalaista taidehistoriaa.

  Location: Tukholma
 • Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa 20 toukokuu 2016 - 02 lokakuu 2016
  Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa

  Millesgårdenin isossa kesänäyttelyssä nähdään tänä vuonna Josef Frankin teoksia. Näyttely koostuu neljästä eri osasta:  arkkitehtuuri, valokuvaus, muotoilu, Josef Frankin  kuvioita kankaiden, tapettien ja kalusteiden parissa. Mikäli sää suosii, kannattaa poiketa myös Millesgårdenin upeassa veistospuistossa.

  Location: Tukholma
 • Maastojuoksutapahtuma Skatås ryggar 04 kesäkuu 2016
  Maastojuoksutapahtuma Skatås ryggar

  Noin viiden kilometrin päässä Göteborgista järjestettävä maastojuoksutapahtuma pingotaan mäkisessä ympäristössä, jonka polut vaihtelevat kapeasta leveään ja helppokulkuisesta vaikeakulkuiseen.

  Location: Göteborg
 • ASICS Stockholm Marathon 04 kesäkuu 2016
  ASICS Stockholm Marathon

  Supersuosittu Tukholman maraton järjestetään tänä vuonna 38:n kerran. Yli 21 000 tuhatta osallistujaa kaikkialta maailmasta ja tuhannet katsojat reitin varrella luovat ainutlaatuisen tapahtuman! Ilmoittaudu mukaan tai tule kannustamaan juoksijoita reitin varrelle.

  Location: Tukholma
 • Summerburst - festivaali 10 kesäkuu 2016 - 11 kesäkuu 2016
  Summerburst - festivaali

  Summerburst on suuri elektronisen musiikin festivaali. Osta liput ja varaa majoitus ajoissa ja tule nauttimaan musiikista ja tanssimaan muun muassa David Guetan, Kygon ja Alesson biisien tahdissa.

  Location: Tukholma
 • Juoksukilpailu Jättelångt 2016 11 kesäkuu 2016
  Juoksukilpailu Jättelångt 2016

  Nimensä mukaisesti tämän juoksukilpailun reitti vie tosi pitkälle. 68 km pituisella ultra maraton-reitillä juoksija pääsee kokeilemaan äärirajojaan ja juoksemaan vaihtelevassa maastossa.

  Location: Norrtälje
  Website:
 • Color me rad 5K 11 kesäkuu 2016
  Color me rad 5K

  Väriä elämään tältä 5 kilometrin mittaiselta juoksureitiltä! Göteborgissä järjestettävä Color me rad-tapahtuma aloitetaan valkoinen T-paita päällä. Edetessäsi reitillä, sinut kuorrutetaan sateenkaaren väreillä!

  Location: Göteborg
  Website:
 • Yayoi Kusama - in Infinity 11 kesäkuu 2016 - 11 syyskuu 2016
  Yayoi Kusama - in Infinity

  Tänä kesänä Tukholman Moderna Museetissa ja ArkDesissa nähdään japanilaisen taiteilija Yayoi Kusaman teoksia. Japanilainen Kusama on yksi aikamme tunnetuimmista kansainvälisistä nykytaiteilijoista. Hänen teoksissaan toistuvat surrealismi, minimalismi, pop-taide ja psykedelia. Näyttelyssä nähdään erityisesti hänen kiinnostuksensa muotia ja designia kohtaan. Tästä et halua jäädä paitsi!

  Location: Tukholma
 • Deep Purple Gröna Lundissa 14 kesäkuu 2016
  Deep Purple Gröna Lundissa

  Legendaarinen rock-yhtye Deep Purple esiintyy ensimmäistä kertaa Gröna Lundin lavalla. Lippuja ei voi ostaa eikä varata ennakkoon, vaan sisäänpääsymaksu huvipuistoon riittää.

  Location: Tukholma
 • Juoksutapahtuma Sthlm 10 15 kesäkuu 2016
  Juoksutapahtuma Sthlm 10

  Aivan uusi 10 kilometrin juoksutapahtuma keskellä Tukholmaa. Kisan jälkeen järjestetään ”after run”, jossa ruokaa,  musiikkia ja mukavaa hengailua. 

  Location: Tukholma
  Website:
 • Timanttiliiga Stockholm BAUHAUS Athletics 16 kesäkuu 2016
  Timanttiliiga Stockholm BAUHAUS Athletics

  Yleisurheilun timanttiliiga legendaarisella Tukholman stadionilla kesäkuussa.

  Location: Tukholma
 • Ruokafestivaali Njut av Gotland 17 kesäkuu 2016 - 19 kesäkuu 2016
  Ruokafestivaali Njut av Gotland

  Gotlanti on kuuluisa herkullisesta ruoastaan ja ravintolaelämyksistä. Kesäkuussa järjestettävä uusi ruokafestivaali Njut av Gotland on hyvän ruoan ja juoman ystävien kohtaamispaikka, jossä maistellaan gotlantilaisen ruoka- ja juomakulttuurin antia juuri kun kesän vihreys on kauneimmillaan. Festivaaleilla järjestetään monenlaista ohjelmaa viininmaistajaisista kokkikilpailuihin.

  Location: Gotlanti
 • Sommarscen Malmö 18 kesäkuu 2016 - 11 elokuu 2016
  Sommarscen Malmö

  Vuosittainen kulttuuritapahtuma Malmössä. Tapahtumia järjestetään koko kesän ajan: yli 150 näytöstä sisältäen mm. jazz musiikkia,  teatteria, tanssia,  elokuvia ja sirkusnäytöksiä.

  Location: Malmö
  Website:
 • Juhannus Skansenilla 24 kesäkuu 2016 - 26 kesäkuu 2016
  Juhannus Skansenilla

  Joulun ohella juhannus on ruotsalaisille tärkein juhlapyhä. Skansenilla juhannusta vietetään perinteiseen tapaan: kerätään kukkia kransseiksi ja tanssitaan juhannussalon ympärillä. Virallinen juhlapäivä on 24. kesäkuuta, mutta Skansenilla voit viettää juhannusta myös 25.-26. kesäkuuta. Tule ajoissa paikalle, sillä tapahtuma on todella suosittu!

  Location: Tukholma
  Website:
 • ÅF Offshore Race 30 kesäkuu 2016 - 03 heinäkuu 2016
  ÅF Offshore Race

  ÅF Offshore Race on yksi maailman isoimmista purjehduskisoista, jonka lähtöpaikkana on tänä vuonna Tukholmasta. Purjehtijat kiertävät tänä vuonna matkallaan Gotlannin myötäpäivään.

  Location: Tukholma
  Website:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden