Tapahtumia Ruotsissa 2014-2015

Ruotsi on täynnä tapahtumia; etelästä pohjoiseen, niin kansainvälisiä kuin paikallisia. Muista myös, että tällä sivustolla on esitelty vain osa kaikista tuhansista tapahtumista. Lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista saat paikallisista matkailutoimistoista, lehdistä ja esimerkiksi paikkakuntien kotisivuilta! Kannattaa myös seurata Facebookin Ruotsi-sivun päivityksiä.

Sivun tiedot ovat VisitSwedenin kokoamia. Tällä sivustolla esitellyt tapahtumat edustavat vain osaa Ruotsissa järjestettävistä tapahtumista vuosina 2014-2015. Vaikkakin VisitSweden on tarkistanut tiedot mahdollisimman huolellisesti, päivämäärät, tapahtumapaikat tai muut yksityiskohdat voivat muuttua. VisitSweden ei vastaa virheistä tai puutteista tiedoissa. Suosittelemme lukijoille aina tarkistamaan tiedot hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Tulevia tapahtumia Ruotsissa

 • Smycken - korunäyttely Nordiska museetissa 14 syyskuu 2012 - 30 kesäkuu 2015
  Smycken - korunäyttely Nordiska museetissa

  Koruilla on kautta aikojen juhlistettu elämän kohokohtia, mutta niitä pidetty myös muistoesineinä, onnenkantamoisina ja statussymboleina. Nordiska museetin korunäyttelyssä voit ihailla koruja aina 1500-luvulta nykypäivään saakka.

  Location: Tukholma
 • Digital Revolution 25 lokakuu 2014 - 30 elokuu 2015
  Digital Revolution

  Tekniikan museon näyttelyssä Digital Revolution koet ja luot upeita digitaalisia illuusioita. Taide, musiikki, elokuvat ja tietokonepelit ovat olleet näyttelyn inspiraatioina.

  Location: Tukholma
 • Madama Butterfly 08 marraskuu 2014 - 10 kesäkuu 2015
  Madama Butterfly

  Kulttuurilomalle Tukholmaan! Giacomo Puccinin ooppera Madama Butterfly saa ensi-iltansa Tukholman kuninkaallisessa oopperassa 8. marraskuuta 2014. Katso esitysten tarkemmat ajankohdat oopperan kotisivuilta. Liput ja matkat kannattaa varata ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Jääkausi tekee paluun Göteborgissa 14 marraskuu 2014 - 12 huhtikuu 2015
  Jääkausi tekee paluun Göteborgissa

  Jääkausi saapuu Universeumiin, Skandinavian suurimpaan tiedemuseoon. Vakionäyttelyiden lisäksi voit kohdata museossa nyt myös esimerkiksi mammutteja ja sapellihammastiikerin alkuperäisessä koossa, ääntelevinä ja liikkuvina.

  Location: Göteborg
  Website:
 • Herb Ritts valokuvamuseossa 21 marraskuu 2014 - 15 helmikuu 2015
  Herb Ritts valokuvamuseossa

  Maailman seuratuimpiin kuuluneen Herb Rittsin näyttely saapuu Tukholmaan modernin valokuvataiteen museoon. Retrohenkinen näyttely sisältää ikonisia ja ennennäkemättömiä muotikuvia, esimerkiksi Madonnasta.

  Location: Tukholma
 • Opiskelijaviikot Åressa 11 tammikuu 2015 - 29 tammikuu 2015
  Opiskelijaviikot Åressa

  Skandinavian suurin opiskelijoiden talvitapahtuma järjestetään Åressa. Reipasta laskettelua ja vilkasta yöelämää sunnuntaista torstaihin viikoilla 3, 4 ja 5.

  Location: Åre
  Website:
 • SoFo-Night joka kuukauden viimeinen torstai 22 tammikuu 2015 - 26 marraskuu 2015
  SoFo-Night joka kuukauden viimeinen torstai

  Vinkki kaikille shoppailusta kiinnostuneille! Joka kuukauden viimeisenä torstaina Tukholmassa vietetään SoFo-Nightia, jolloin SoFon alueen (South of Folkungagatan) kaupat ja putiikit Södermalmilla pitävät ovensa auki myöhempään.

  SoFo-Nightin kotisivuilta löydät listan tapahtumassa mukana olevista kaupoista ja lisätietoja tapahtumasta.

  Location: Tukholma
 • Häämessut Tukholmassa 23 tammikuu 2015 - 25 tammikuu 2015
  Häämessut Tukholmassa

  Häämessujen ehdoton créme de la créme! Tukholman häämessut järjestetään Grand Hôtel Stockholmissa tammikuussa 2015. Lähde hakemaan hää- ja juhlaideoita Ruotsin tunnetuimmilta häämessuilta tai muuten vain nauttimaan juhlatunnelmasta ja kristallikruunujen ihanasta kimalluksesta.

  Location: Tukholma
 • Göteborg International Film Festival 23 tammikuu 2015 - 02 helmikuu 2015
  Göteborg International Film Festival

  Göteborg International Film Festival on pohjoismaiden johtava elokuvafestivaali, joka tuo elokuvia ympäri maailmaa nähtäväksi Göteborgiin. Tapahtumien päätavoite on saada näkyvyyttä pohjoismaisille elokuville ympäri maailmaa. Yli 70 maata esittelee lähes 500 erilaista elokuvaa. Elokuvien lisäksi tapahtumassa on yli 40 seminaaria, musiikkia, taidetta sekä paljon muita aktiviteetteja.

  Location: Göteborg
  Website:
 • Stockholm Fashion Week, avoimet tapahtumat 26 tammikuu 2015 - 08 helmikuu 2015
  Stockholm Fashion Week, avoimet tapahtumat

  Tukholman muotiviikoilla järjestetään myös tapahtumia, jotka eivät vaadi kutsua tai pressikorttia. Tsekkaa avoimet tapahtumat ohjelmasta - ne on merkitty "leimalla" PUBLIC EVENT.

  Location: Tukholma
 • Taitoluistelun EM-kisat 2015 28 tammikuu 2015 - 01 helmikuu 2015
  Taitoluistelun EM-kisat 2015

  Taitoluistelun EM-kisat järjestetään Tukholmassa ensimmäisen kerran sitten vuoden 1947. Suomea edustaa Kiira Korpi, joka on viisinkertainen Suomen mestari ja kolminkertainen EM-mitalisti. Lue lisää Kiiran valmistautumisesta kisoihin täältä.

  Location: Tukholma
 • Olutmessut 29 tammikuu 2015 - 31 tammikuu 2015
  Olutmessut

  Oluen juominen on nostanut suosiotaan Ruotsissa. Näillä olutmessuilla pääset maistamaan eri olutpanimoiden erilaisia oluita. Varaa lippusi nyt!

  Location: Tukholma
 • Krogveckan 2015 - syö edullisesti Tukholmassa 30 tammikuu 2015 - 15 helmikuu 2015
  Krogveckan 2015 - syö edullisesti Tukholmassa

  Krogveckan on yksi Ruotsin suurimmista vuosittain järjestettävistä ravintolatapahtumista, jossa tuhannet ruokaharrastajat löytävät uusia ravintoloita. Tapahtumassa mukana olevissa ravintoloissa on tapahtuman aikana tarjouksena kaksi ruoka-annosta yhteensä hintaan 250 SEK.

  Location: Tukholma
 • Göteborg Boat Show -venetapahtuma 31 tammikuu 2015 - 08 helmikuu 2015
  Göteborg Boat Show -venetapahtuma

  Venemessut Ruotsin länsirannikolla. Paikka on Svenska Mässan Exhibition & Congress Centre.

  Location: Göteborg
  Website:
 • Gastronomian viikko Åressa 02 helmikuu 2015 - 08 helmikuu 2015
  Gastronomian viikko Åressa

  Åressa tarjotaan herkullisia elämyksiä laskettelun lomassa. Åren tori täyttyy kojuista ja makunautinnoista. Erilaisia aktiviteettejä on tarjolla Åren ravintoloissa, tapahtumapisteissä ja eri puolilla hiihtokeskusta.

  Location: Åre
  Website:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden