Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

Ruotsi on täynnä tapahtumia; etelästä pohjoiseen, niin kansainvälisiä kuin paikallisia. Muista myös, että tällä sivustolla on esitelty vain osa kaikista tuhansista tapahtumista. Lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista saat paikallisista matkailutoimistoista, lehdistä ja esimerkiksi paikkakuntien kotisivuilta! Kannattaa myös seurata Facebookin Ruotsi-sivun päivityksiä.

Sivun tiedot ovat VisitSwedenin kokoamia. Tällä sivustolla esitellyt tapahtumat edustavat vain osaa Ruotsissa järjestettävistä tapahtumista vuosina 2014-2015. Vaikkakin VisitSweden on tarkistanut tiedot mahdollisimman huolellisesti, päivämäärät, tapahtumapaikat tai muut yksityiskohdat voivat muuttua. VisitSweden ei vastaa virheistä tai puutteista tiedoissa. Suosittelemme lukijoille aina tarkistamaan tiedot hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Tulevia tapahtumia Ruotsissa

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Taiteilijanäyttely Konstakademissa 11 helmikuu 2016 - 04 syyskuu 2016
  Taiteilijanäyttely Konstakademissa

  Konstakademin taiteilijanäyttely käsittelee taiteilijan roolia  läpi historian ja tutkii miten eri aikakausien ideologiat ja arvot heijastuvat teoksiin. Näyttelyssä on esillä yli 100 teosta taidehistorian merkittävimmiltä nimiltä kuten Rubens, Renoir,  Picasso ja Cindy Sherman.

  Location: Tukholma
 • Hornstullin markkinat 02 huhtikuu 2016 - 30 lokakuu 2016
  Hornstullin markkinat

  Suositut Hornstullin markkinat järjestetään viikonloppuisin klo 11-17 aina lokakuun loppuun saakka. Nuuski markkinatunnelmaa, poimi lounasta ruokarekoista ja tee vaate-, design- ja levylöytöjä. Muista ottaa käteistä mukaan!

  Location: Tukholma
 • Tukholman kaupunginteatteri: Fosterlandet 02 huhtikuu 2016 - 12 kesäkuu 2016
  Tukholman kaupunginteatteri: Fosterlandet

  Suomalaisista sotalapsista kertova, eeppinen sukutarina pyöri Göteborgissa täysille katsomoille. Suomalais-ruotsalaisena yhteistyönä toteutettu näytelmä nähdään nyt Tukholman kaupunginteatterin näyttämöllä. Se sisältää aineksia teatterinjohtaja Anna Takasen omasta elämästä.

  Location: Tukholma
 • Andy Warholin näyttely Artipelagissa 15 huhtikuu 2016 - 25 syyskuu 2016
  Andy Warholin näyttely Artipelagissa

  Kesän kuumin taidenäyttely? Poptaiteen ikoni Andy Warholin töitä esillä Artipelagissa. Tukholman saaristossa sijaitsevaan Artipelagiin pääset kesäaikaan laivalla 1,5 tunnissa Tukholman Nybroplanilta.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Bonniersin taidehallin juhlanäyttely 11 toukokuu 2016 - 28 elokuu 2016
  Bonniersin taidehallin juhlanäyttely

  Bonniers konsthall avaa ovensa ja juhlistaa Maria Bonnier-Dahlin säätiön 30-vuotisjuhlavuotta. Säätiö on tukenut nuoria taiteilijoita jo 30 vuoden ajan ja nyt kaikki  76 apurahan saanutta taiteilijat esittelevät teoksiaan ja tarjoavat palan ruotsalaista taidehistoriaa.

  Location: Tukholma
 • Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa 20 toukokuu 2016 - 02 lokakuu 2016
  Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa

  Millesgårdenin isossa kesänäyttelyssä nähdään tänä vuonna Josef Frankin teoksia. Näyttely koostuu neljästä eri osasta:  arkkitehtuuri, valokuvaus, muotoilu, Josef Frankin  kuvioita kankaiden, tapettien ja kalusteiden parissa. Mikäli sää suosii, kannattaa poiketa myös Millesgårdenin upeassa veistospuistossa.

  Location: Tukholma
 • Rod Stewart Tukholmassa 25 toukokuu 2016
  Rod Stewart Tukholmassa

  Legendaarinen Rod Stewart esiintyy Tukholmassa Hits 2016 -kiertueella. Luvassa on hitti toisensa perään, muun muassa Maggie May, Baby Jane ja The First Cut is the Deepest. Kiertue ei tule Suomeen. Varaa siis lippusi Tukholman konserttiin ajoissa.

  Location: Tukholma
 • Saaristomessut Tukholmassa 27 toukokuu 2016 - 29 toukokuu 2016
  Saaristomessut Tukholmassa

  Tukholman perinteiset saaristomessut järjestetään 27.-29. toukokuuta. Aikaisemmin yhden päivän mittaiset saaristomessut laajentuvat koko viikonlopun mittaiseksi tapahtumaksi. Messuilla voit tutustua saaristolaistuotteisiin, käsitöihin ja veneisiin. Istahda ravintolaan nauttimaan saaristolaisruoasta ja kuuntele musiikkiesityksiä. Satama on useiden erilaisten veneiden kohtaamispaikka, joten nähtävää riittää. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Tukholma
 • Återvinningsfesten - pohjolan suurin katukirppis. 29 toukokuu 2016
  Återvinningsfesten - pohjolan suurin katukirppis.

  Kevään paras vinkki kirpputorien, markkinoiden ja second hand-tuotteiden ystäville: Pohjoismaiden suurin ulkoilmakirpputori Återvinningsfesten järjestetään Tukholman Hornstullissa 29.5. klo 10-16. Tämä suursuosion saavuttanut tapahtuma kerää vuosittain yli 80 000 kävijää.  

  Location: Tukholma
 • Maastojuoksutapahtuma Skatås ryggar 04 kesäkuu 2016
  Maastojuoksutapahtuma Skatås ryggar

  Noin viiden kilometrin päässä Göteborgista järjestettävä maastojuoksutapahtuma pingotaan mäkisessä ympäristössä, jonka polut vaihtelevat kapeasta leveään ja helppokulkuisesta vaikeakulkuiseen.

  Location: Göteborg
 • ASICS Stockholm Marathon 04 kesäkuu 2016
  ASICS Stockholm Marathon

  Supersuosittu Tukholman maraton järjestetään tänä vuonna 38:n kerran. Yli 21 000 tuhatta osallistujaa kaikkialta maailmasta ja tuhannet katsojat reitin varrella luovat ainutlaatuisen tapahtuman! Ilmoittaudu mukaan tai tule kannustamaan juoksijoita reitin varrelle.

  Location: Tukholma
 • Summerburst - festivaali 10 kesäkuu 2016 - 11 kesäkuu 2016
  Summerburst - festivaali

  Summerburst on suuri elektronisen musiikin festivaali. Osta liput ja varaa majoitus ajoissa ja tule nauttimaan musiikista ja tanssimaan muun muassa David Guetan, Kygon ja Alesson biisien tahdissa.

  Location: Tukholma
 • Juoksukilpailu Jättelångt 2016 11 kesäkuu 2016
  Juoksukilpailu Jättelångt 2016

  Nimensä mukaisesti tämän juoksukilpailun reitti vie tosi pitkälle. 68 km pituisella ultra maraton-reitillä juoksija pääsee kokeilemaan äärirajojaan ja juoksemaan vaihtelevassa maastossa.

  Location: Norrtälje
  Website:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden