Valokuvauskilpailu “Kesä mielessä”

Pyrimme kisan kautta - sinun avullasi - keräämään mahdollisimman paljon ihania kesäkuvia Ruotsista. Oletko käynyt Ruotsissa ja ottanut joitakin mahtavia kuvia, jotka nyt lojuvat puhelimesi kuvamuistissa? Käy ne läpi ja anna meidänkin nähdä ne Photo Mission on Foapin avulla.

  • Summer in Sweden

Summer in Sweden

Photo Mission on Foapin käyttö ei voisi olla helpompaa: lataa iPhoneesi appi ja lähetä valokuvasi nähtäväksemme. Käymme sitten läpi kaikki saamamme valokuvat ja valitsemme onnekkaan voittajan, josta tulee 1 000 USD rikkaampi. Maine ja mammona odottaa teitä, Ruotsi-fanit! Saatamme käyttää voittajan tai muiden osallistujien kuvia erilaisissa kampanjoissa.

Mitä etsimme?

Yritämme löytää suurenmoisen Ruotsin kesästä kertovan valokuvan, josta heijastuvat Ruotsin innovatiiviset, huolehtivat, avoimet ja aidot ydinarvot. Ehkäpä sinulla on kuvia, joista kuvastuu luontoa rakastava, ympäristötietoinen, perinteitä kunnioittava, terveitä elintapoja noudattava, kesäajan verkkainen ruotsalainen elämäntyyli. Eihän sitä koskaan tiedä – ehkä iPhonestasi löytyy juuri se paras kuva kesäisestä Ruotsista.

Joten kaikki Ruotsi-fanit – nyt joukolla mukaan lähettämään valokuvia ja voittamaan kasoittain käteistä!

A part of the official gateway to Sweden