5. helmikuuta 2013

Spaceport Sweden ja Lapland Resorts vievät turistin taivaalle

Lähesty avaruutta ja koe revontulet ilmasta käsin Ruotsin Lapissa. Kiirunassa sijaitseva Spaceport Sweden sekä Lapland Resorts esittelevät nyt ylpeinä yleisölle ainutlaatuisen tavan kokea ja nähdä pohjoisen taivaan revontulet.

200 kilometriä napapiirin pohjoispuolella sijaitsevaa aluetta pidetään yhtenä maailman parhaista paikoista kokea revontulet. Kiirunan avaruusfysiikan tutkimuslaitoksen ja alueella tehdyn pitkäaikaisen tutkimuksen mukaan talvikaudesta 2013 on odotettavissa  ennätysvuosi revontulien esiintymisen suhteen.

 Olosuhteet revontulille ovat alueella tulevana talvena otolliset, joten sekä odotukset että kysyntä tuotteelle ovat korkealla. Uuden lentokaluston myötä entistä useampi saa mahdollisuuden kokea tämä ilmiö lähietäisyydeltä, Spaceport Swedenin toimitusjohtaja Karin Nilsdotter iloitsee.

Revontulilentopaketti sisältää alkudrinkin sekä pientä suolaista muiden osallistujien kanssa Björklidenissä tunturikohteessa, josta matka jatkuu Spaceport Swedeniin, Kiirunan lentokentälle. Perillä kuullaan johdatus revontuliiin eli Aurora Borealis -ilmiöön, jonka jälkeen siirrytään Jetstream32-koneeseen, jossa jokaiselle osallistujalle on varattu istumapaikka. Lennolla on mukana opas.

 Tuntuu upealta että voimme nyt tarjota omille asiakkaillemme tämän ainutlaatuisen tuotteen kaikkien muiden Aurora Borealis -aktiviteettiemme ohella ja vastata näin kasvavaan kysyntään, toteaa Lapland Resortsin toimitusjohtaja Roland Sand.

Revontulilennot järjestetään 31. tammikuuta sekä 17. ja 18. maaliskuuta 2013. Pakettihinta lennolle on 6990 kr/henkilö.
Varaukset Lapland Resortsin linkin kautta: vinter.bjorkliden.com/citybreak/paket.aspx


 

Lisätiedot:
Roland Sand, tj. Lapland Resorts AB, p. +46-70-261 2854; s-posti: roland.sand@laplandresorts.se
Lapland Resorts AB vastaa Björklidenin ja Riksgränsenin tunturikohteiden toiminnasta Kiiruna-tunturilla, 200 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. www.laplandresorts.se

Karin Nilsdotter, tj. VD Spaceport Sweden AB, p. +46-70-226 8801; s-posti: karin@spaceportsweden.com
Spaceport Sweden AB on Ruotsin Lapissa, Kiirunassa sijaitseva, avaruusmatkoja yksityishenkilöille tarjoava yritys. Vuonna 2007 toimintansa aloittaneen yrityksen tarkoitus on tarjota palveluja avaruusmatkoja tekeville operaattoreille ja nousta yhdeksi maailman johtavimmista ”avaruussatamista

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat apua Ruotsiin liittyvän jutun kanssa! 

Joonas Halla
PR Manager
VisitSweden

Puh. 050 346 5256   

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden