29. huhtikuuta 2013

Gotlanti kutsuu seikkailuun!

Uudistuneelta nettisivustoltamme Gotlanti.fi:stä löydät paljon tietoa aurinkoisen lomasaaren tarjonnasta suomeksi. Tänä vuonna Gotlanti on entistä helpommin suomalaisten saavutettavissa, sillä FlyGotlandin lisäksi Flybe on aloittamassa suorat lomalennot Helsingistä Visbyhyn.

Pitkästä aikaa aurinkoiselle Gotlannin saarelle pääsee myös risteillen. Tallink Europa risteilee Helsingistä Visbyhyn kesä ja elokuussa. Molemmat risteilyt myytiin loppuun hetkessä, joten Gotlanti selkeästi kiinnostaa suomalaisia matkailijoita. Myös Kristina Cruises tekee risteilyn Gotlantiin kesäkuussa. Suosituin reittivaihtoehto Gotlantiin on kuitenkin autolla Nynäshamnin kautta, jolloin perillä riittää aikaa seikkailuille.  

Gotlanti on tullut tunnetuksi dekkaristien saarena Anna Janssonin, Mari Jugstedin sekä monien muiden kirjailijoiden kautta. Myös lapsiperheille tarjotaan jännitystä keskiaikaviikkojen aikana erilaisten turnajaisten sekä ritarikoulujen myötä. Tietenkin myös Peppi Pitkätossu viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä Kneippbyn elämyspuistossa.

Gotlannin saarelle on ominaista paikallisesti tuotettu ruoka. Paikallisten raaka-aineiden käyttö on osittain selitettävissä hankalien liikenneyhteyksien takia, mutta gotlantilaiset ovat myös aidosti ylpeitä paikallisista tuotteistaan. Gotlannin saari onkin valittu Ruotsin ruokapääkaupungiksi tänä vuonna.  

Lue lisää saaren tarjonnasta osoitteesta www.gotlanti.fi 
Pressikuvia Gotlannista http://imagebank.sweden.se/search?q=gotland

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat apua Ruotsiin liittyvän jutun kanssa! 

Joonas Halla
PR Manager
VisitSweden

Puh. 050 346 5256   

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden