29. huhtikuuta 2013

Bråvallan festivaalit Norrköpingissä 27.–29.6.2013

Bråvallan festivaalit järjestetään ensimmäistä kertaa 27.–29.6.2013 Norrköpingissä. Suurella lavalla esiintyy noin 50 artistia. Lisäksi festivaaleilla on useita pieniä lavoja, joilla esiintyy sekä DJ:itä että bändejä festarien täydennykseksi. Festareille on onnistuttu houkuttelemaan mm. seuraavat artistit: Rammstein, Green Day, Avicii, Armin van Buuren, Stone Sour, In Flames, Nause, Icona Pop, Belle & Sebastian ja Timbuktu & Damn. Ja mitä olisivat norrköpingiläiset festivaalit ilman bändiä, joka on koko uransa aikana pitänyt kotikaupunkiaan keskeisenä lähteenä laulujensa sanoissa? Eldkvarn tulee kesällä tapaamaan kuulijoitaan Bråvallan festivaaleille.

– On todella mahtavaa, että Norrköpingissä järjestetään omat musiikkifestarit, ja minä ja koko Eldkvarn odotamme innolla, että pääsemme esiintymään siellä, toteaa Plura.

Monista artisteista on pian esittely osoitteessa: www.bravallafestival.se

Festivaalialueella tarjotaan seuraavat erilaiset majoitusmahdollisuudet: telttamajoitus, puhtautta arvostaville lugn grön camping, mukavuutta kaipaaville lugn superlyx camping, asuntovaunumajoitus ja moottoripyörämajoitus. Osoitteesta http://www.bravallafestival.se/sv/biljetter/ saat selville, mitä eri vaihtoehdot pitävät sisällään. Norrköpingissä on tarjolla myös hotellipaketteja, joihin sisältyy festivaalipassi. Lisätietoja osoitteessa http://upplev.norrkoping.se/bravallafestival-2013__1053

Festivaalit järjestetään noin 6 km:n päässä Norrköpingin keskustasta. Paikalle pääsee parhaiten raitiovaunulla (linja 2), joka liikennöi matkakeskuksen (Resecentrum) kautta. Lisätietoja mm. aikatauluista löytyy osoitteesta www.ostgotatrafiken.se lähempänä festariajankohtaa. Huom! Kaikki matkustajat, joilla on voimassa oleva ranneke tai pääsylippu Bråvallan festivaaleille, saavat matkustaa ilmaiseksi Östgötatrafikenin linjoilla 26.–30.6.2013.

Lisätietoja festaripassista ja festaripassi- & leiriytymisvaihtoehdosta:
http://www.eventim.se/biljetter.html?affiliate=FKS&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&key=830975$2350955

Hotellipaketit:
http://upplev.norrkoping.se/bravallafestival-2013__1053

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Bråvallan festivaalin järjestäjiin
Sähköpostiosoite: info@bravallafestival.se
Puh. +46 (0)8-410 462 42
Linkkejä:
Verkkosivusto: www.bravallafestival.se
Facebook/Twitter: https://www.facebook.com/bravallafestivalen
https://twitter.com/bravalla
Spotify: http://open.spotify.com/user/br%C3%A5valla.festival/playlist/5sk53m6HgZorO1RDUkaiIZ

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat apua Ruotsiin liittyvän jutun kanssa! 

Joonas Halla
PR Manager
VisitSweden

Puh. 050 346 5256   

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden