Shoppailua Tukholmassa

Ruotsi on erinomainen paikka tehdä ostoksia. Muotibloggaaja Niina Lehtonen nimeää suosikeikseen esimerkiksi Monkin ja Beyond Retron.
- Tukholman parhaat vaateliikkeet löytyvät helposti ihan keskustasta, sanoo Niina.

Nelliinan vaatehuone -blogin kirjoittaja Niina kävi Tukholmassa VisitSwedenin ja yhteistyökumppaneiden järjestämällä muotibloggarimatkalla lokakuussa 2008. Tamperelainen Niina oli viimeksi käynyt Ruotsissa vuonna 2001. - Silloin vuonna 2001 tuli tietysti eniten katsottua H&M:n valikoimia, mutta muotibloggarien matkalla kävimme esimerkiksi SOUK- ja PUB-tavarataloissa, jotka molemmat ylittivät odotukseni ja olivat mielestäni enemmän kuin pelkkiä tavarataloja.

Pienemmistä liikkeistä Beyond Retro oli ihan käsittämättömän hieno kauppa, ja Monki myös. Viimeksimainitusta ostin eniten tuliaisia, esimerkiksi lämpimän huivin. Niinan vinkkeihin on luottamista, sillä hän sai matkan jälkeen muotibloggari Minttu Paakkulaisen blogissa järjestetyssä stailauskisassa ykkössijan; Niinalle osui yli kolmannes blogin lukijoiden antamasta 2 762 äänestä. Stailauskisa tehtiin Viking Linen taxfree-tuotteilla matkalla Tukholmaan ja vauhtia riitti, kun osa bloggaajista kuvattiin laivan kannella. Kisakuvat – myös Niinan voittokuva – löytyvät matkalle osallistuneiden bloggareiden arkistoista. Näihin blogeihin löytää kätevästi porukan paikallisena emäntänä toimineen 

Ykkössijalle yltänyt Niina pääsi Tukholmaan nyt uudemman kerran - palkintomatkalle. - Jos juuri nyt pitäisi sanoa, suosittelisin keskustaa, jos lähtee ostosreissulle. Drottninggatanilta löytyvät parhaat paikat, mutta kannattaa jatkaa katua pohjoiseen Kungsgatanille saakka, sillä siellä sijaitsee Bikbok. Se oli siinä näppärästi hotelli Ricaa vastapäätä, joten ehdin hyvin käväistä siellä katsomassa neuleita. Voin sitten varmaan tuon palkintoreissun jälkeen vinkata blogissani parhaimmat palat muistakin kaupunginosista, Niina kertoo iloisesti ennen matkaa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat apua Ruotsiin liittyvän jutun kanssa! 

Joonas Halla
PR Manager
VisitSweden

Puh. 050 346 5256   

A part of the official gateway to Sweden