[text]

Malmön lentokentän liittynnät

  • Malmö Airport

Malmö Airport

Malmö - Sturup

Sturupin lentoasemalta liikennöi busseja Malmön ja Lundin keskusrautatieasemille kerran tai kahdesti tunnissa. Matka kestää 45 minuuttia Malmöhön ja 60 minuuttia Lundiin. Menolipun hinta on aikuisilta 109 SEK (noin 12 €). Opiskelijoilta (joilla voimassa oleva opiskelijakortti: CSN, SFS tai ISIC) ja eläkeläisiltä 89 SEK (noin 10 €). Aikuisen seurassa alle 16-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi. Internetistä ostaessa lipun voi saada erikoishintaan.

Taksi
Takseja on heti terminaalin ulkopuolella. Varmista aina matkan hinta etukäteen. Lentokentälle liikennöivät taksiyritykset ovat sopineet kiinteistä hinnoista Malmöhön ja Lundiin sekä myös muille paikkakunnille. Hinnat alkaen 318 SEK (noin 30 €) lentokentältä Malmön keskustaan. 

Flygtaxi (Lentokenttätaksi)
Lentokenttätakseilla on kiintetä taksat useimpiin osoitteisiin ja taksin voi jakaa muiden matkustajien kanssa mikäli haluaa alentaa kustannuksia. Lentokenttätaksin voi varata koko Ruotsissa numerosta  +46 (0)8 120 920 00.

HUOM: Kaikki hinnat perustuvat kesän 2011 hintatasoon. Vaikkakin VisitSweden on tarkistanut tiedot mahdollisimman huolellisesti, tiedot ja yksityiskohdat voivat muuttua. VisitSweden ei vastaa virheistä tai puutteista tiedoissa.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden