[text]

Åre - Pohjois-Euroopan johtava talviurheilukeskus

Ruotsin Åre on Pohjois-Euroopan suurin, edistyksellisin ja monipuolisin talviurheilukeskus, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihdon, laskettelun ja monien muiden urheilulajien harrastamiseen jokaiselle kävijälle parhaiten sopivalla tasolla.

  • Ski resort Åre in Jämtland
  • Ski resort Åre in Jämtland

Ski resort Åre in Jämtland

Åre on valittu jälleen alppihiihdon MM-kilpailujen pitopaikaksi vuonna 2019. Edellisen kerran Åre isännöi MM-kilpailuja vuonna 2007. Suosio kertoo laskettelumahdollisuuksien laadukkuudesta. Tarjolla on niin kunnioitusta herättäviä mustia rinteitä ja haasteellisia off-pistejä kuin myös koko joukko helpompia rinteitä lapsia ja aloittelijoita varten. Åre ja läheinen Duved tarjoavat huippuluokan rinteitä myös lumilautailijoille sekä telemark- ja carving-suksia käyttäville laskettelijoille. Täällä voi harrastaa myös erilaisia extreme-lajeja, esimerkiksi heliski-hiihtoa.

Hissijärjestelmä on niin laaja, että voit viettää suksilla tuntikausia rinteisiin kyllästymättä. Hiihdon ja laskettelun lisäksi tarjolla on myös runsaasti muuta tekemistä, kuten moottorikelkkasafareja, koiravaljakkoajelua, jääkiipeilyä ja paljon muuta. Åre on tunnettu myös erittäin vilkkaasta after ski- ja yöelämästään – Euroopasta ei löydy montakaan paikkaa, jossa meno on yhtä kovaa kuin juuri Åressa laskettelukaudella…

Kesäisin Åre/Duved muuttuu kesäalppilajien keskukseksi. Alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet esimerkiksi vaellukseen, tunturipyöräilyyn, kiipeilyyn, melontaan ja koskenlaskuun. Åre on myös monien perhokalastajien suosiossa, täällä on paljon perhokalastukseen hyvin sopivia jokia, koskia ja järviä.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden