[text]

Ulkoiset linkit

Talvella suoria lentoja Åreen

SAS lentää kevättalvella 2013 suoria lentoja Helsingistä Åre Östersundin lentoasemalle, joka sijaitsee ainoastaan 50 minuuttia Åresta, Pohjois-Euroopan suurimmasta laskettelukeskuksesta.

Luoteis-Ruotsissa, Jämtlannin maakunnassa sijaitseva Åre on etenkin talvikaudella täynnä elämää. Åren suosittu talviurheilukeskus on Pohjois-Euroopan suurin. Vaihteleva maasto ja hyvin hoidetut rinteet sopivat kaiken tasoisille laskijoille. Laadusta kertoo myös se, että Åressa järjestettiin alppihiihdon MM-kilpailut vuonna 2007. Maailmanluokan rinteistä löytyy varmasti haastetta myös adrenaliinipiikkiä kaipaaville.

Åreskutan tunturin huippu kohoaa 1420 metrin korkeuteen. Rohkeimmat voivat nauttia tunturin mahtavista maisemista yläilmoista. Zipline-köysirata kiidättää yli Årenskutanin metsien parhaimmillaan 60 metrin korkeudessa jopa 70 kilometrin tuntivauhdilla.

Laskettelun ja hiihdon lisäksi Åre tarjoaa runsaasti muitakin aktiviteetteja kuten moottorikelkkasafareja, koiravaljakkoajelua ja jääkiipeilyä, railakasta after ski -elämää unohtamatta. Åren kylä onkin tunnettu erittäin vilkkaasta yöelämästään.

Åre Björnen sijaitsee kauempana baarien sykkeestä ja on etenkin lapsiperheiden mieleen. Myös rinnetarjonta soveltuu lapsille ja aloittelijoille. Lasten hiihtokoulussa ja karhumaassa riittää hauskaa tekemistä perheen pienimmille.

Tutustu myös alueen muihin laskettelukeskuksiin, kuten esim. Vemdaleniin, joka on sijaitsee vain 120 km päässä Åre Östersundin lentoasemalta. Vemdalen koostuu kolmesta, hiihtoalueesta: Björnrike, Vemdalsskalet ja Klövsjö/Storhogna, joissa on yhteensä 55 rinnettä ja 34 hissiä.

Lentoreitti on tarjolla torstaisin ja sunnuntaisin ajalla 3.2.-28.3. Matka-aika on ihanteellinen koko viikolle (sunnuntai-sunnuntai), lyhennetylle viikolle (sunnuntai -torstai) ja viikonlopuille (torstai-sunnuntai).

Ski resort Åre in Jämtland

Åre - Pohjois-Euroopan johtava talviurheilukeskus

Ruotsin Åre on Pohjois-Euroopan suurin, edistyksellisin ja monipuolisin talviurheilukeskus.

Ski resort Vemdalen

Vemdalen

Läheisyys, lumivarmuus ja perheystävällisyys.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden