[text]

Gävleborgin hiihtokohteet

Gävleborgin hiihtokohteet sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Järvsö ja Hassela Ski tarjoavat hienojen laskumahdollisuuksien lisäksi muitakin koko perheen aktiviteetteja sekä korkealuokkaisia majoitusvaihtoehtoja.

  • Järvsö ski resort in Hälsingland
  • Hassela Ski Resort

Järvsö ski resort in Hälsingland

 

 

 

Järvsöbacken


Ajomatka Tukholmasta n. 3 h
19 rinnettä
7 hissiä + mattohissi
pisin rinne 1950m
suurin korkeusero 220m

www.jarvsobacken.se

Järvsön perinteikkään matkailukunnan keskellä sijaitsee Järvsöbacken. Sekä hiihtokeskuksessa että sen ympäristössä on tarjolla runsaasti aktiviteetteja. Lähin naapuri on Järvzoon eläintarha, jossa voit nähdä kaikki suuret pohjoismaiset eläimet ja linnut lähietäisyydeltä. Järvsöbackenin hiihtokeskuksen sydämessä sijaitsee Alpby, joka viime vuonna laajensi ravintolatoimintaansa voidakseen vastaanottaa aiempaa enemmän asiakkaita. Tänä talvena avataan Järvsön panimo, jossa valmistetaan paikallista Järvsö-olutta. Vartin ajomatkan päässä Järvsöstä on kokonaiset 80 km hoidettuja hiihtolatuja niille, jotka harrastavat mieluummin maastohiihtoa. Järvsö tarjoaa suuren määrän majoitusvaihtoehtoja mökeissä, asunnoissa ja hotelleissa. Lapset ovat Järvsöbackenin kunniavieraita, joille on varattu oma suuri hiihto- ja leikkialue.

 

Hassela Ski Resort


  • Ajomatka Tukholmasta n. 3 h
  • 19 rinnettä
  • 7 hissiä + mattohissi
  • pisin rinne 2500m
  • suurin korkeusero 310m

www.hasselaski.se

Hasselassa erämaa odottaa aivan nurkan takana. Täällä voit yhdistää vauhdikkaan rinne-elämän moottorikelkkaretkeen tai rekiajeluun. Täällä on tietenkin myös hiihto- ja lautailukoulu sekä aloittelijoille että sinulle, joka haluat hioa taitojasi ja oppia laskemaan vieläkin paremmin. Hiihtokeskuksen ympärillä on useita hoidettuja hiihtolatuja. Voit asua hotellissa, jossa on suuri uima-allas ja ravintola, asunnossa tai jossain mökeistämme. Lapsiystävällisen Hasselan Bäver Benny -klubi huolehtii lasten viihtyvyydestä.

 

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden