[text]

Gävleborgin hiihtokohteet

Gävleborgin hiihtokohteet sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Kungsberget, Järvsö ja Hassela Ski tarjoavat hienojen laskumahdollisuuksien lisäksi muitakin koko perheen aktiviteettejä sekä korkealuokkaisia majoitusvaihtoehtoja.

  • Kungsberget Ski Resort
  • Järvsö ski resort in Hälsingland
  • Hassela Ski Resort

Kungsberget Ski Resort

 

Kungsberget


Ajomatka Tukholmasta n. 2 h
18 rinnettä
11 hissiä
4 snowparkkia
pisin rinne 1800m
suurin korkeusero 200m

www.kungsberget.se

Kungsberget sijaitsee vain runsaan 2 tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Kaudella 2011/12 avataan vastarakennettu Ski Lodge keskelle rinnettä. Täysin valmiina majoitustilaa on yhteensä 294 hengelle. Lasitettua kävelysiltaa pitkin pääset palvelurakennukseen, jossa on ravintola, elintarvikekioski ja suksikauppa. Kungsberget tarjoaa laskumahdollisuuksia lajista riippumatta ja yhden Ruotsin parhaista snowparkeista, jossa on reilejä, bokseja ja hyppyreitä. Nuorimpien tempuille on varattu aivan oma Happy Park. Sekä Sandviken että Gävle sijaitsevat Kungsbergetin lähellä, joten voit mainiosti yhdistää hiihtoreissuusi myös shoppailua ja huvittelua. Kungsbergetin välittömässä läheisyydessä on paljon majoitusmahdollisuuksia asunnoissa, paritaloissa ja mökeissä, joita voi varata Kungsbergetin kotisivujen kautta.

 

Järvsöbacken


Ajomatka Tukholmasta n. 3 h
19 rinnettä
7 hissiä + mattohissi
pisin rinne 1950m
suurin korkeusero 220m

www.jarvsobacken.se

Järvsön perinteikkään matkailukunnan keskellä sijaitsee Järvsöbacken. Sekä hiihtokeskuksessa että sen ympäristössä on tarjolla runsaasti aktiviteetteja. Lähin naapuri on Järvzoon eläintarha, jossa voit nähdä kaikki suuret pohjoismaiset eläimet ja linnut lähietäisyydeltä. Aivan uusi hiihtoalue tunturin eteläpuolella ja kauden 2011/12 uudet mökit tekevät Järvsöbackenista vielä aiempaakin houkuttelevamman! Vartin ajomatkan päässä Järvsöstä on kokonaiset 80 km hoidettuja hiihtolatuja niille, jotka harrastavat mieluummin maastohiihtoa. Järvsö tarjoaa suuren määrän majoitusvaihtoehtoja mökeissä, asunnoissa ja hotelleissa. Lapset ovat Järvsöbackenin kunniavieraita, joille on varattu oma suuri hiihto- ja leikkialue.

 

Hassela Ski Resort


  • Ajomatka Tukholmasta n. 3 h
  • 19 rinnettä
  • 7 hissiä + mattohissi
  • pisin rinne 2500m
  • suurin korkeusero 310m

www.hasselaski.se

Hasselassa erämaa odottaa aivan nurkan takana. Täällä voit yhdistää vauhdikkaan rinne-elämän moottorikelkkaretkeen tai rekiajeluun. Täällä on tietenkin myös hiihto- ja lautailukoulu sekä aloittelijoille että sinulle, joka haluat hioa taitojasi ja oppia laskemaan vieläkin paremmin. Hiihtokeskuksen ympärillä on useita hoidettuja hiihtolatuja. Voit asua hotellissa, jossa on suuri uima-allas ja ravintola, asunnossa tai jossain mökeistämme. Koko talven ajan Bäver Benny -klubi pitää huolta lasten viihtyvyydestä. Maaliskuun lopussa Hasselassa ratkaistaan pujottelun Ruotsin mestaruus 2012. 

 

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden